Lieve bezoeker,

Welkom op de website van VOCUS,  dé studievereniging voor Onderwijswetenschappen en ALPO. De studievereniging is een leuke aanvulling op je studiejaar. Naast studie ondersteunend materiaal, zoals samenvattingen en vacatures, hebben wij ook een hoop leuke studie-inhoudelijke en ontspannende activiteiten te bieden. Neem eens een kijkje op de “VOCUS-wall ” om een glimp te krijgen van deze activiteiten.

De eerste activiteit die speciaal voor jullie georganiseerd wordt, is het VOCUS-introductiekamp van 1 t/m 3 september 2017. Heb je zin om gezellig bij het kampvuur te zitten met je nieuwe studiegenootjes? Te borrelen? Jezelf te verkleden als je jeugdheld? Spelletjes te spelen? Mee te doen aan de o zo leuke bonte avond Kortom: heb jij zin in een hoop gezelligheid? Kom dan voor maar €40 naar het VOCUS-introductiekamp; hét kamp dat volledig in het teken staat van het leren kennen van je nieuwe studiegenoten. De beste manier om je eerste jaar te starten dus!

Let op! Dit kamp is geen ontgroening.

We zien je dan!

Groetjes,