Je mag VOCUS-lid zijn wanneer een van de volgende opties voor jou geldt:

• Ik doe de bachelor Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht.
  • Ik doe de bachelor Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs (ALPO) aan de Universiteit Utrecht.
  • Ik doe de master Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht.
  • Ik doe de premaster/ het selectietraject/ het HBO-instroomtraject Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht.
  • Ik volg twee cursussen van Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht.
  • Ik heb een van bovenstaande opties afgerond en doe nu een master aan de Universiteit Utrecht.
  • Ik doe nu een tussenjaar, maar zet volgend collegejaar mijn studie voort (een van de bovenstaande opties).

Wil jij je uitschrijven bij VOCUS? Stuur dan een mail naar secretaris@svvocus.nl. De uiterlijk datum om je uit te schrijven is 31 augustus. Vanaf 1 september gaat namelijk het volgende collegejaar in.

Ben je afgestudeerd aan een van de bovenstaande opties? Nogmaals van harte gefeliciteerd! Aan het eind van het jaar wordt je automatisch alumnilid. Wil je echt geen alumnus van VOCUS zijn, stuur dan een mailtje waarin je dit aangeeft, dan word je uit het alumnibesstand gehaald! Heb jij je al door het jaar heen uitgeschreven? Je krijgt dan in augustus een mail met alle informatie over het alumnilidmaatschap.

Als alumni heb je vele voordelen. Je zult op de hoogte worden gehouden van de activiteiten die zullen plaatsvinden voor de alumnileden. Afgelopen jaar was dit de alumniavond en het symposium. Ook zul je vier keer per jaar een alumninieuwsbrief ontvangen. Hierin worden komende activiteiten voor alumnileden uitgelicht, krijg je een kleine samenvatting van de afgelopen activiteiten, zullen vacaturemogelijkheden worden gedeeld, wordt je op de hoogte gehouden van alles binnen VOCUS en nog veel meer! Het alumnilidmaatschap is volledig gratis.