Je mag VOCUS-lid zijn wanneer een van de volgende opties voor jou geldt:

• Ik doe de bachelor Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht.
  • Ik doe de bachelor Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs (ALPO) aan de Universiteit Utrecht.
  • Ik doe de master Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht.
  • Ik doe de premaster/ het selectietraject/ het HBO-instroomtraject Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht.
  • Ik volg twee cursussen van Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht.
  • Ik heb een van bovenstaande opties afgerond en doe nu een master aan de Universiteit Utrecht.
  • Ik doe nu een tussenjaar, maar zet volgend collegejaar mijn studie voort (een van de bovenstaande opties).

Wil jij je uitschrijven bij VOCUS? Dat kan helaas niet meer, aangezien het collegejaar begonnen is. Aan het eind van dit collegejaar krijg je weer de mogelijkheid om je uit te schrijven. Voor vragen over uitschrijving kan je altijd een mail sturen naar secretaris@svvocus.nl.

Ben je afgestudeerd aan een van de bovenstaande opties? Nogmaals van harte gefeliciteerd! Aan het einde van het academische jaar krijg je een mail met hoe jij alumnilid bij VOCUS kunt worden! Heb je je al ergens in het midden van het jaar uitgeschreven? Je krijgt dan in augustus een mail met alle informatie over het alumnilidmaatschap.

Als alumni heb je vele voordelen. Je zult op de hoogte worden gehouden van de activiteiten die zullen plaatsvinden voor de alumnileden. Afgelopen jaar was dit de alumniavond en het symposium. Ook zul je vier keer per jaar een alumninieuwsbrief ontvangen. Hierin worden komende activiteiten voor alumnileden uitgelicht, krijg je een kleine samenvatting van de afgelopen activiteiten, zullen vacaturemogelijkheden worden gedeeld, wordt je op de hoogte gehouden van alles binnen VOCUS en nog veel meer! Het alumnilidmaatschap is volledig gratis.