Lieve nieuwe leden,

Het hele jaar heeft de VIPCie hard gewerkt om een viertal aan activiteiten speciaal voor jullie te organiseren! De komende data staan er activiteiten gepland:
13 september Borrelbootje
18 september Cycling Dinner
18 september Welkomstborrel
27 september Game Night

Lees hieronder voor meer informatie!

Borrelbootje

De grachten zijn typisch iets voor Utrecht en wat is er nou leuker om deze te ontdekken op een heuse borrelboot! Voor maar 6 euro kun je genieten van een hapje, drankje en een supergezellige sfeer. Even rustig bijkomen van je eerste drukke eerste studieweken kan bij ons. Het enige wat jij hoeft te doen is deze activiteit heel groot in je agenda schrijven en je inschrijven via de memberpagina.

Woensdag 13 september 19.00 op de Witte Vrouwensingel 95, see you there!

Cycling dinner

Op maandag 18 september wordt voor jullie een unieke, originele, geweldige en super gezellige activiteit georganiseerd: een cycling dinner! Dit betekent dat jullie in groepjes zullen dineren in huizen van verschillende VOCUS-leden.Dit is een echte win-win situatie!Je leert zowel eerstejaars als ouderejaars kennen, en je weet straks de weg te vinden in ons geliefde Utrecht. Bovendien maak je kennis met de sfeer in een echt studentenhuis.Voor maar 6 euro kun je genieten van een 3-gangen diner van onze enige echte VOCUS-chefs. We verzamelen om 17:00 op Neude. Het is handig als je een fiets hebt, bijvoorbeeld een OVfiets. Mocht je echt geen fiets kunnen regelen, meld je dan gewoon aan en stuur ons een mailtje vóór 14 september, dan proberen wij dit voor je op te lossen.

18 september, 19:00-21:00, Evenementenruimte, langeveldgebouw.

Welkomstborrel

Maandag 18 september luiden wij het nieuwe studiejaar in met een heuse VOCUS-borrel!Proef de VOCUS-sfeer en proost op een geweldig jaar dat komen gaat! Een knallend begin met niet alleen eerstejaars maar ook veel ouderejaars.Op deze avond kun je ook direct kennismaken met onze stamkroeg: ‘de Ouwe Dikke Dries’, de kroeg waar dit jaar nog veel borrels en feestjes zullen plaatsvinden. Deze borrel zal zeker niet je laatste zijn!Daarnaast zal de Fotofilmcie de almanak van het afgelopen VOCUS-jaar presenteren. Zo weet je wat jou dit jaar te wachten staat. Borrelen met een lege maag is niet slim. We raden je dan ook aan vooraf even langs het cycling dinner te gaan!

18 september, 21:00-21:00, Ouwe Dikke Dries.

Game night

Woensdag 27 september sluiten wij de Vocus Introductie Periode af met de laatste activiteit. Jullie hebben de eer om hierbij aanwezig te zijn! Van Stef-stuntpiloot tot Set en Twister, jullie gaan het allemaal meemaken op onze Game Night! Doe goed je best, want de winnaar van de avond gaat met een prijs naar huis! Om een beetje goed te kunnen spelen zullen er genoeg alcoholvrije drankjes aanwezig zijn. Ook zullen er lekkere dingen op tafel staan.En weetje wat het leuke is? Deze avond is helemaal GRATIS! Nog niet overtuigd? Wat heb je te verliezen? Gewoon aanmelden via de memberpagina en spelen maar!

27 september, 19:00-21:00, Evenementenruimte, langeveldgebouw.