Inspraak ALPO

Binnen de Academische PABO zijn studenten betrokken bij beslissingen over onderwijs en onderzoek. Deze studenten hebben inspraak op het beleid binnen de opleiding. Voor vragen of opmerkingen over de opleiding kun je altijd bij één van de Insprakers terecht. Hieronder vind je meer informatie over de Insprakers van de ALPO.

Insprakers ALPO

OpleidingsCommissie (OC)

Wij zijn Marloes (links op de foto) en Roos (rechts op de foto). We zijn allebei 20 jaar oud, bezig met ons derde jaar op de ALPO en enthousiaste VOCUS leden. Tijdens dit collegejaar nemen wij als studentleden plaatsnemen in de OpleidingsCommissie (OC) van de ALPO. Dit betekent dat wij samen met de panelleden verantwoordelijk zijn voor het evalueren van alle cursussen. Daarnaast zijn wij een aanspreekpunt voor jullie als er problemen of opmerkingen zijn met betrekking tot studiegerelateerde zaken. Dit kunnen kleine zaken zijn, zoals een hoorcollege dat niet opgenomen wordt, maar ook grotere zaken.

Wij hopen jullie zoveel mogelijk te kunnen helpen! Mail ons gerust op oacalpo@uu.nl of spreek ons aan wanneer je ons tegenkomt.

Managementteam (MT)

Ik ben Alysha en dit jaar ben ik deel van de inspraak en zal ik jullie - de studenten - vertegenwoordigen als student-lid van het CoördinatieTeam van de ALPO. Ik ga hard aan de slag om de stem van de studenten echt te laten meetellen in ons onderwijs. Dit doe ik onder andere door één keer in de maand te vergaderen met het CoördinatieTeam, waarbij alle ontwikkelingen in het onderwijs binnen de ALPO besproken worden. Ook zal ik vanuit mijn functie kritisch meekijken naar de veranderingen en plannen die gemaakt worden voor de ALPO.

Heb je vragen, opmerkingen of tips over mijn functie of over de opleiding? Laat het weten via de OC, de facebookpagina van de Inspraak of stuur mij natuurlijk een berichtje (via a.cuperus@students.uu.nl).

Jaarvertegenwoordiger worden?

Wil jij ook inspraak hebben in je opleiding? Dan kan dat! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die met ons cursussen willen evalueren. Mocht je dit willen? Dan kun je je opgeven als jaarvertegenwoordiger! Stuur dan een mail naar o.pijl@students.uu.nl.