Inspraak Faculteitsraad

Dit jaar vormen Samanda, Loran, Jeanine, Marith, Bram, Britt en Amber de studentgeleding van de Faculteitsraad voor het collegejaar 2017-2018. Allemaal studeren ze aan de Faculteit Sociale Wetenschappen, willen ze de belangen van de ‘studenten behartigen én daarnaast een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs. Met zijn zevenen streven ze ernaar om de studenten van onze faculteit zo goed mogelijk te vertegenwoordigen tijdens de Raadsvergaderingen met het Faculteitsbestuur. Naast deze vergaderingen zetten zij zich voor de studenten in door belangrijke thema’s binnen de faculteit op te pakken en kritisch te kijken naar plannen van het Faculteitsbestuur.

Insprakers Faculteitsraad (FR)

Marith Berghorst

Mijn naam is Marith en ik ben 20 jaar. Naast dat ik dit jaar 3e-jaars ALPO studente en lid bij VOCUS ben, ben ik ook één van de zeven studenten die in de Faculteitsraad van Sociale Wetenschappen (2017-2018). Dit doe ik samen met Bram, Amber, Jeanine, Britt, Loran en Samanda. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, dan kun je deze mailen naar onderstaand e-mailadres. Je kunt me uiteraard ook altijd even persoonlijk aan m'n mouw trekken!

Vragen, opmerkingen of suggesties?

Zoals de naam al aangeeft, houden wij ons bezig met zaken die faculteitsbreed zijn en daardoor niet altijd heel zichtbaar voor studenten. Toch is het belangrijk dat we nauw samenwerken met de opleidingen, om zo echt alle studenten van FSW te kunnen vertegenwoordigen. Daarnaast horen we ook graag jullie opmerkingen, vragen en suggesties! Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen! Je kunt ons bereiken via sw-faculteitsraadstudenten@uu.nl. Heb je andere opmerkingen die misschien iets opleidingsspecifieker zijn? Neem dan contact op met de OC van OWW of ALPO!