Ik ben Merel, 3e jaars student Onderwijskunde en dit collegejaar MT student-lid. Als student-lid van het Managementteam praat ik, zoals de naam al zegt, namens jullie als studenten Onderwijskunde mee op het niveau van het management van de opleiding.

Dit houdt in dat ik iedere twee weken vergader met de bachelordirecteur, masterdirectrice en onderwijsondersteuning. Daarnaast ben ik ook aanwezig bij vergaderingen met de cursuscoördinatoren van de opleiding. Tijdens deze vergaderingen doe ik mijn best om de mening van jullie als studenten zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Om goed op de hoogte te blijven van wat er bij de studenten speelt zal ik veel contact hebben met onder andere de OAC. Ook regel ik ook nog van alles rondom de promotie van de opleiding, waar ook het begeleiden van de PromoCie OWK bij hoort!

Heb je klachten, complimenten, vragen of opmerkingen over zaken die op opleidingsniveau worden geregeld? Laat het dan vooral aan mij of de OAC weten zodat wij hier iets mee kunnen doen!

Liefs,

Merel