Wij zijn Felicia, Olaf en Leora,

Dit collegejaar (2016-2017) mogen wij de OpleidingsAdviesCommissie (OAC) vormen voor de (pre)master onderwijswetenschappen.  Felicia en Leora vertegenwoordigen de masterstudenten en Olaf de pre-masterstudenten.  Alle drie waren we gemotiveerd om naast onze studie bij te dragen aan onderwijsontwikkelingen, wat natuurlijk erg relevant is voor onze studie.

Wij zullen dit collegejaar verschillende taken op ons nemen, zo zullen we als klankbord voor studenten fungeren, bij mastervoorlichtingavonden en meeloopdagen begeleiden en bijdragen aan de onderwijsinnovatie.

Alle drie hebben we verschillende achtergronden. Zo heeft Felicia (24) aan verschillende studies (ASW en ALPO/academische PABO) geproefd voordat ze aan haar bachelor Onderwijskunde begon. Leora (24) is na een bachelor Sociologie via de premaster Onderwijskunde bij de master terecht gekomen. Olaf (24) heeft de Academie Lichamelijke Opvoeding en Sport afgerond en is nu bezig met de pre-master Onderwijswetenschappen.

We zijn gemotiveerd om er een leerzaam en goed onderwijskundige jaar van te maken en verwachten ook veel te leren in de OAC. Je kunt bij ons voor vanalles terecht; met klachten, moeilijkheden, vragen of suggesties. Wij zijn te bereiken op f.deruiter@students.uu.nl en daarnaast kun je terecht op onze Facebook pagina.

Daarnaast mag je ons natuurlijk ook persoonlijk aanspreken in college of in de wandelgangen.

Groetjes,

Felicia, Olaf en Leora