Samenvattingen
We helpen jullie met de studie door samenvattingen te verstrekken. Dit doen we via onze samenvattingen Dropbox. Alle leden krijgen toegang tot onze samenvattingen. De link van deze Dropbox zullen we aan het begin van het jaar via de VOCUS-mail naar jullie versturen. Ook is de link van de dropbox te vinden in de nieuwsbrief. Lukt er iets niet? Kom even langs op de VOCUS-kamer en we helpen je met toegang tot de samenvattingen.

Daarnaast verkopen wij samenvattingen van Slimstuderen. De samenvattingen van Slimstuderen zijn van een aantal vakken op de VOCUS-kamer te koop. Dit zijn uitgebreide samenvattingen die de meest recente hoorcollege stof en literatuur bevatten. Op de kamer kan er alleen met pin betaald worden.

Tentamentraining
Bijles nodig voor bijvoorbeeld het vak MTS 1? Uitsluitend (top)studenten van AthenaStudies kunnen je helpen. Ontvang betaalbare bijlessen en ondersteunende middelen zoals werkboeken. Het slagingspercentage van AthenaStudies is 87%. Blijf van de bijlessen op de hoogte via onze facebook, of ga naar athenastudies.nl en klik je studie aan. De bijlessen zullen plaatsvinden op de Uithof.

Heb je nou bijles nodig voor een ander vak? Bespreek het met ons en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Boekenservice
Boeken voor je studie aan de FSW kun je het goedkoopst bestellen bij Boekenservice Utrecht. Boekenservice Utrecht biedt voor alle studenten en alle studies van de faculteit gegarandeerd de goedkoopste boeken. Dit kan omdat wij voor de studenten een korting van 10% op Nederlandstalige Boeken en een korting tot 25% op internationale boeken realiseren.

Om je boeken zo goedkoop mogelijk te kunnen bestellen, betaal je één keer 10 euro servicekosten. Vanaf dan ben je boekenlid en kan je de rest van je studie met maximale korting je boeken bestellen. Er worden boeken aangeboden voor alle bachelors en alle masters van de FSW, dus je kunt echt je hele opleiding gebruik maken van Boekenservice Utrecht.

Je boeken bestel je bij Boekenservice Utrecht per blok. Vier keer per jaar is er een bestelperiode waarin jij je boeken voor het komende blok kunt bestellen. Bestel je boeken voor komend blok snel via www.boekenserviceutrecht.nl. Boeken worden altijd bij je thuis bezorgd, dus je kunt makkelijk vanuit huis bestellen en ontvangen.Voor vragen over de Boekenservice, je bestelling of voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via de mail (info@boekenserviceutrecht.nl).