Samenwerkingen

Studievereniging VOCUS is een studievereniging die bestaat uit ongeveer 500 studenten Onderwijswetenschappen (bachelor en (pre-)master) en ALPO (Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs. Daarnaast heeft VOCUS ook een groot alumni-netwerk. Zodoende werkt VOCUS samen met Onderwijswetenschappelijke en studie-gerelateerde organisaties, maar ook met Utrecht- of student-gerelateerde partijen. Een samenwerking kan bestaan uit het plaatsen van vacatures of stageplekken in ruil voor een vergoeding, het aanbieden van bijles of studiemateriaal, zolang beide partijen er maar baat bij hebben.

Bent u geïnteresseerd? Onze Coördinator Extern als altijd op zoek naar interessante samenwerkingen.

Wat kunnen we bieden?

Online

Met 500 leden en nog meer alumni hebben we via onze sociale media een groot bereik. Via Twitter, LinkedIn en Facebook plaatsen we regelmatig bericht namens onze samenwerkingen. Daarnaast is er ook ruimte voor promotie in onze digitale nieuwsbrieven naar leden (tweewekelijks) en alumni (vier maal per jaar) en op deze website.

Offline

Vier keer per jaar brengen wij de Focus uit, het verenigingsblad dat wordt gelezen door onze leden en medewerkers van de hele Faculteit Sociale Wetenschappen. In het blad zijn adverteer-mogelijkheden. Ook is er op onze kamer op de universiteit, die wordt bezocht door leden om te ontspannen, ruimte tot fysiek promotiemateriaal.

Out of the box

Naast onze standaard online en offline kanalen kan bijvoorbeeld commissiekleding worden bedrukt met een logo, kunnen we langskomen bij uw organisatie voor een onderwijswetenschappelijke brainstorm, de mogelijkheden zijn eindeloos. Om de mogelijkheden te verkennen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Huidige samenwerkingen

Hieronder een overzicht met alle bedrijven waar VOCUS op dit moment een prettige samenwerking heeft.

Afstudeerbegeleider

Afstudeerbegeleider biedt hulp bij het maken van je scriptie, van opzet tot eindstadium! Voor data analyse en SPSS heeft Afstudeerbegeleider ook ervaren begeleiders. Je krijgt persoonlijke begeleiding om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Zo moet je je scriptie wel halen.

afstudeerbegeleider.nl

AthenaStudies

Bijles nodig voor bijvoorbeeld het vak MTS 1? Uitsluitend (top)studenten van AthenaStudies kunnen je helpen. Ontvang betaalbare bijlessen en ondersteunende middelen zoals werkboeken. Het slagingspercentage van AthenaStudies is 87%.

athenastudies.nl

Boekenservice Utrecht

Bij Boekenservice Utrecht kunnen studenten via VOCUS voordelig hun studieboeken bestellen. Nederlands-, Engels-, Duits-, Frans- en Spaanstalig. Jouw leerboek zit hier vast tussen. Gratis verzending vanaf 20 euro!

boekenserviceutrecht.nl

Bright Alley

Bright Alley zet mensen en organisaties in beweging. Zo helpen we organisaties om hun performance te verbeteren. Er gebeurt vandaag meer in 1 dag dan 50 jaar geleden in een week. Onze uitdaging is om werknemers scherp en up-to-date te houden. Wij verbinden werken met leren.

brightalley.nl

DressMe Clothing

DressMe Clothing bedrukt onder andere alle commissiekleding en bestuurskleding van studievereniging VOCUS.

dressmeclothing.nl

Enter the Wave

Enter The Wave is het eerste event dat de sfeer van festival & surfvakantie combineert (18+). Een surffestival vlak aan het strand, verstopt in de Franse naaldbossen.

enterthewave.nl

ExcellentFlex

ALPO-student en aan de slag als onderwijsassistent? Of ben je bijna afgestudeerd? Via ons kun je nu al starten als leerkracht! Zo bouw je relevante werkervaring op voor op je cv.

excellentflex.nl

Maltha Studiecoaching

Maltha studiecoaching biedt o.a huiswerkbegeleiding, bijles en remedial teaching in Bilthoven, Zeist, Utrecht en omstreken. Leren studeren voor nu en later. In Utrecht verzorgt Maltha o.a. huiswerkbegeleiding.

malthastudiecoaching.nl

MOOC Factory

MOOC Factory faciliteert kennisdeling en kenniscreatie tussen medewerkers en/of met klanten d.m.v. het ontwikkelen van MOOCs (Massive Open Online Courses) en SPOCs (Small Private Online Courses) met het unieke online leerplatform Curatr. Gebaseerd op social learning, content curation en gamification. Interesse?

moocfactory.nl

Ouwe Dikke Dries

Café Ouwe Dikke Dries dateert van 1937 en was destijds het stralend middelpunt van de beruchte volksbuurt Wijk C , liggend in het centrum van Utrecht. Ook nu vervult Ouwe Dikke Dries nog dezelfde stralende rol. VOCUS beleeft de gezelligste borrels bij Ouwe Dikke Dries als stamkroeg en sponsor.

ouwedikkedries.nl

Slim Studeren

Kwaliteitssamenvattingen: omdat je al druk genoeg bent! Met deze goede kwaliteit samenvattingen helpen ze jou om je studie te halen. Lastig vak? Drukke periode? Andere verplichtingen? Slim Studeren.

slimstuderen.nl

SponsorKliks

Online shoppen en VOCUS sponsoren? Ga naar www.sponsorkliks.com en type bij sponsordoel 'VOCUS' in, vervolgens kies je je website naar keuze en kun je op de gebruikelijk manier je product bestellen!

sponsorkliks.com

StudentsPlus

Individuele bijlessen aan huis, gegeven door (universitair) studenten, in de vertrouwde omgeving van de leerling. Tijdens de bijlessen werk je samen met het kind aan de probleemgebieden, waardoor hij/zij snel weer op niveau komt.

studentsplus.nl

Tekst 2000

Contenttrajecten zijn vaak complex en omvangrijk. Ze staan bovendien regelmatig onder hoge tijdsdruk. Tekst 2000 kan de zorg van contenttrajecten volledig of deels uit handen nemen.

tekst2000-b1.nl

TinQwise

TinqWise ontwikkelt IQ én EQ. Zij maken leeroplossingen voor professionals die samenwerken. Die doelen, dromen en ambities delen. Leeroplossingen die bijdragen aan zakelijk succes én persoonlijk plezier. Aan bedrijfsmatig scoren én individueel groeien.

tinqwise.nl

UniPartners

UniPartners is een academisch adviesbureau en helpt studenten om in contact te komen met bedrijven om zo zichzelf te ontwikkelen. Het wordt allemaal georganiseerd door studenten, voor studenten.

unipartners.nl