sponsorkliks 150

Bestel jij wel eens iets bij winkels als Bol.com, Zalando, Media markt, Coolblue, Wehkamp of Booking? Doe dit dan via www.sponsorkliks.com. Op deze manier kun je VOCUS gratis sponsoren! De vereniging krijgt namelijk een deel van het aankoopbedrag.
Hoe werkt het? Ga naar www.sponsorkliks.com en type bij sponsordoel 'VOCUS' in, vervolgens kies je je website naar keuze en kun je op de gebruikelijk manier je product bestellen!

UniPartners
UniPartners 150

Als sinds 1987 helpt Unipartners studenten om in contact te komen met bedrijven om zichzelf te ontwikkelen, een academisch adviesbureau. Hun visie is om er voor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt en dat jij via jouw kennis en kunde een verschil kan maken. Ontwikkelen is meer dan studie alleen en het wordt allemaal georganiseerd door studenten, voor studenten.

Br16ht Alley
BrightAlley 150

'Bright Alley zet mensen en organisaties in beweging. Zo helpen we organisaties om hun performance te verbeteren. Er gebeurt vandaag meer in 1 dag dan 50 jaar geleden in een week. Onze uitdaging is om werknemers scherp en up-to-date te houden. Wij verbinden werken met leren.'

Ouwe Dikke Dries
ODD 150

Café Ouwe Dikke Dries dateert van 1937 en was destijds het stralend middelpunt van de beruchte volksbuurt Wijk C , liggend in het centrum van Utrecht. Ook nu vervult Ouwe Dikke Dries nog dezelfde stralende rol. VOCUS beleeft de gezelligste borrels bij Ouwe Dikke Dries als stamkroeg en sponsor.

MOOC Factory
MOOCfactory 150

MOOC Factory faciliteert kennisdeling en kenniscreatie tussen medewerkers en/of met klanten d.m.v. het ontwikkelen van MOOCs (Massive Open Online Courses) en SPOCs (Small Private Online Courses) met het unieke online leerplatform Curatr. Gebaseerd op social learning, content curation en gamification. Interesse? www.moocfactory.nl

SlimStuderen
SlimStuderen 150

Kwaliteitssamenvattingen: omdat je al druk genoeg bent! De slogan zeg het allemaal... Slim Studeren biedt al sinds 2002 samenvattingen aan voor studenten van de grotere universiteiten in Nederland. Met deze goede kwaliteit samenvattingen helpen ze jou om je studie te halen.

Lastig vak? Drukke periode? Andere verplichtingen? Slim Studeren.

Boekenserviceutrecht.nl
boekenserviceutrecht 150 (2)

Bij Boekenservice kunnen studenten via VOCUS voordelig hun studieboeken bestellen. Nederlands-, Engels-, Duits-, Frans- en Spaanstalig. Jouw leerboek zit hier vast tussen. Gratis verzending vanaf 20 euro!

Afstudeerbegeleider.nl
afstudeerbegeleider 150

Afstudeerbegeleider biedt hulp bij het maken van je scriptie, van opzet tot eindstadium! Voor data analyse en SPSS heeft Afstudeerbegeleider ook ervaren begeleiders. Je krijgt persoonlijke begeleiding om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Zo moet je je scriptie wel halen.

AthenaStudies

athena 300 half

Bijles nodig voor bijvoorbeeld het vak MTS 1? Uitsluitend (top)studenten van AthenaStudies kunnen je helpen. Ontvang betaalbare bijlessen en ondersteunende middelen zoals werkboeken. Het slagingspercentage van AthenaStudies is 87%.

StudentsPlus

studentplus-bijlesbureau-600x392

Al meer dan 14 jaar is StudentsPlus toonaangevend in Nederland op het gebied van individuele bijlessen aan huis, gegeven door (universitair) studenten. Omdat de bijlessen aan huis verzorgd worden, in de vertrouwde omgeving van de leerling, zijn de bijlessen uitermate geschikt voor leerlingen van de basisschool. Tijdens de bijlessen werk je samen met het kind (1-op-1) aan de probleemgebieden, waardoor hij/zij snel weer op niveau komt.

TinQwise

tinqwise

'Wij ontwikkelen IQ én EQ. Wij maken leeroplossingen voor professionals die samenwerken. Die doelen, dromen en ambities delen. Leeroplossingen die bijdragen aan zakelijk succes én persoonlijk plezier. Aan bedrijfsmatig scoren én individueel groeien.'

Tekst 2000 BV B1

Tekst2000-B1-RGB

Excellent Flex

ALPO-student en aan de slag als onderwijsassistent? Of ben je bijna afgestudeerd?

Via ons kun je nu al starten als leerkracht! Zo bouw je relevante werkervaring op voor op je cv. Je bepaalt bovendien zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Je krijgt betaald als onderwijsassistent en daarnaast een aantrekkelijke reiskostenvergoeding van €0,19 per km van thuis naar school en terug.

DressMe ClothingAfbeeldingsresultaat voor dressme clothing

DressMe Clothing bedrukt onder andere alle commissiekleding en bestuurskleding van studievereniging VOCUS.