Gaan wij binnenkort samenwerken?

Deze pagina is voor toekomstige partners. Wellicht heeft u door onze website al een aardige indruk gekregen wat VOCUS doet voor haar leden. Na het lezen van deze pagina weet u ook wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen!
Eerst beschrijven we per soort organisatie wat we voor u kunnen betekenen. Daarna benoemen we in detail op wat voor manieren samenwerking mogelijk is.

Onderwijswetenschappelijk

Hiermee bedoelen we organisaties die zelf werken met onderwijswetenschappers of misschien wel willen gaan werken met onderwijswetenschappers. Na het aangaan van een samenwerking heeft u de mogelijkheid vacatures en stageplaatsen aan te bieden binnen ons netwerk. Dit kan op verschillende manieren.

U bereikt dan via ons honderden enthousiaste studenten en veel afgestudeerde onderwijswetenschappers. Leden van VOCUS zijn vaak actief binnen een commissie en pakken hun studie serieus aan. Dit zijn het soort fanatieke mensen die u nu en later in uw organisatie wilt hebben.

Studie gerelateerd

Hiermee bedoelen we organisaties die iets voor de studie van de leden kan betekenen. U kunt bijvoorbeeld denken aan het geven van bijles, verkopen van studieboeken of samenvattingen. Hierdoor worden leden in contact gebracht met organisaties die hen studie gerelateerde hulp kunnen bieden.

Overig

Leden van VOCUS zijn ook gewoon studenten. Jonge mensen die vaak wonen in Utrecht. Voor veel organisaties is dit een interessante doelgroep en wij zijn altijd geïnteresseerd in verschillende soorten samenwerkingen.

Daarnaast zoeken onze leden vaak een bijbaantje. Studenten zijn harde werkers en flexibel in te zetten. Studenten Onderwijswetenschappen en Academische PABO leren tijdens de studie academische vaardigheden zoals schrijven en presenteren. Daarnaast haalt u iemand binnen met een hoog werk- en denkniveau.

Op wat voor manieren is samenwerken mogelijk?

Website

Onze vernieuwde website die de komende tijd steeds interactiever zal worden. Een stabiele plek voor langdurige reclame en vacatures. Ieder lid komt hier vroeg of laat mee in aanraking.

De groep op LinkedIn is alleen voor afgestudeerden en onderwijswetenschappelijke organisaties. Samenwerken met VOCUS betekent een plekje in deze groep en de kans om afgestudeerden direct te benaderen.

VOCUS-mail

Een tweewekelijkse nieuwsbrief waarin de leden in één oogopslag zien waar VOCUS mee bezig is. Dit is de ideale plek voor advertenties, vacatures en het aanbieden van stageplekken.

De Focus

Dit is het verenigingsblad van VOCUS dat 4x per jaar uitkomt. We kunnen uw organisatie eens onder de loep te nemen in een leuk interview of met een fotoreportage. Dit blad wordt gelezen door onze leden en docenten van de hele Faculteit Sociale Wetenschappen.

We hebben een actieve Facebook waar al het nieuws over VOCUS op voorbij komt. Vacatures of reclame op deze pagina is uitermate geschikt als ze snel moeten worden gevuld.

Out of the box

Naast deze manieren staan we open voor al uw ideeën om samen te werken. Een aantal suggesties:

• Uw logo of naam gedrukt op onze commissieshirtjes;
  • U kunt een specifiek uitje sponsoren;
  • Een creatieve onderwijswetenschappelijke brainstorm bij jullie over de vloer;
  • En nog veel meer!