VOCUS heeft 17 commissies die samen allerlei activiteiten verzorgen. Binnen een commissie leer je organiseren, maak je vrienden, boost je je CV en heb je het vooral heel leuk. Je bent nauw betrokken bij VOCUS en leert vele mensen kennen.

Op deze pagina vind je de commissies die VOCUS rijk is. Klinkt er eentje leuk in de oren? Vanaf het einde van het academisch jaar starten de inschrijvingen.

ChefCie PromoCie
CreaCie RedakCie
DiesCie SponsorCie
ExcurCie SportCie
FeesCie StudiereisCie
FotoFilmCie SympoCie
KampCie ViCie
LedenweekendCie VIPCie
MannenCie

Commissiebattle

Elk jaar barst de strijd der commissies weer los in de commissiebattle. Dit is een wedstrijd tussen de commissies van VOCUS onderling. Het uiteindelijke doel is de meeste punten binnen te halen. Punten kun je binnenhalen door aanwezig te zijn bij activiteiten en/of door opdrachten uit te voeren. Dit jaar konden commissies punten halen met bijvoorbeeld: “Het geluid”. Commissies kunnen onderling ook battelen.
Daag elkaar uit en wie weet win jij als commissie de prijs!
Klik hier voor de tussenstand!