Wie zijn wij?

VOCUS is sinds 1991 dé studievereniging voor alle Onderwijswetenschappen en de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs (ALPO) in Utrecht. De vereniging bestaat uit ongeveer 500 leden en heeft daarnaast een grote groep alumni-leden. Ga je Onderwijswetenschappen (bachelor of (pre)master) studeren aan de Universiteit van Utrecht of ga je de ALPO doen? Dan word je natuurlijk lid bij VOCUS!

Studeren

Als lid van VOCUS heb je toegang tot gratis samenvattingen die gemaakt zijn door leden. Ook regelt VOCUS bijlessen voor MTS en staan leden altijd voor je klaar om je te helpen.

Ontspannen

VOCUS organiseert voor haar leden borrels en organiseert feesten met andere verenigingen. Daarnaast zijn er sportieve, creatieve en culinaire activiteiten, kortom heel veel gezelligheid en ruimte om je mede-studenten te ontmoeten!

Verbreden

Naast je studie biedt VOCUS je de ruimte je verder te ontwikkelen. Je kunt je verder ontwikkelen binnen commissies, leert het werkveld kennen door instellingen die ons bezoeken of waar wij langs gaan en je bouwt een groot netwerk op.

8 redenen waarom je géén lid moet worden bij VOCUS

• 1. Iedereen van je studie is lid, je volgt nooit de groep