Raad van Advies

Wij zijn de Raad van Advies 2018-2019! Wij zijn hét adviesorgaan van VOCUS! Het doel van de RvA is om het besturen van de vereniging zo transparant mogelijk te maken en om een klankbord te vormen voor het bestuur en leden. Loop jij als lid ergens tegen aan, is je iets opgevallen of heb je nieuwe ideeën voor VOCUS: voel je dan vrij om een van ons aan te spreken of contact met ons op te nemen via rva@svvocus.nl.

Wie zijn we?

De Raad van Advies heeft een adviserende rol en bestaat uit zowel leden als oud-bestuursleden. Dit jaar bestaat de RvA uit acht personen: Bart Klok, Evi van Saase, Fabian van Hoffen, Frederike Jansen, Koen Fransen, Linske Huijssen, Max Keeler en Sanne van Weeghel.

Wat doen wij?

Wij geven het bestuur gevraagd en ongevraagd advies over zaken als officiële stukken, maar ook over problemen (van persoonlijke aard) binnen het bestuur en zaken over de vereniging die ons of leden opvallen.

Wat kan jij?

Loop je ergens tegenaan binnen de vereniging? Heb je goede ideeën of valt iets je op? Laat het ons weten, dan koppelen wij dit (anoniem) terug aan het bestuur. Je kunt ons altijd persoonlijk aanspreken of e-mailen.

Wil jij ook in de RvA?

Dat kan! Aan het einde van elk jaar zal er een sollicitatieprocedure starten voor de plekken die vrij komen. Een plek in de RvA heb je in principe voor twee jaar, zo wisselt de helft van de RvA elk jaar. Op deze manier wordt de continuïteit gewaarborgd en zorgt de doorstroom juist voor frisse inzichten. Meer info volgt...