Raad van Advies

De Raad van Advies is op zoek naar enthousiaste leden die volgend jaar plaats willen nemen in, je raad het al… de RvA!! Gaat jouw hart sneller kloppen als je aan rood, giraffen en VOCUS denkt? Heb jij een frisse blik op hoe de zaken binnen VOCUS gaan? Dan is een functie binnen de Raad van Advies iets voor jou!

De RvA bestaat uit VOCUS-leden die niet bang zijn om kritisch na te denken over alles wat binnen VOCUS gebeurt; advies geven over officiële ALV-stukken en hulp bieden bij vraagstukken vanuit het bestuur.

Maar wat doet de RvA zoal?

• Samen met andere leden en oud-bestuursleden vorm je een adviesorgaan

• Je geeft advies over officiële stukken die het bestuur op een ALV wil presenteren

• Daarnaast geef je (ongevraagd) advies over bijvoorbeeld jouw observaties of vragen van leden

• Je ondersteunt het bestuur daar waar zij hulp bij vragen.

• Je bent aanspreekpunt voor het bestuur en de leden.

Geïnteresseerd geraakt? Of was je stiekem altijd al geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk vrijdag 8 juni vóór 18:00 uur je motivatiebrief naar rva@svvocus.nl. Hierin zien wij graag je motivatie, relevante ervaringen en ideeën voor VOCUS in terug. Wil je graag meer informatie of heb je een vraag, spreek ons gerust aan. Mailen mag ook!

De Raad van Advies (RvA) 2017-2018 bestaat uit: Jan Bouwman, Jana de Wit, Max Keeler, Zita Smits, Bart Klok, Evi van Saase, Olle Hormann