Kandidaatsbestuur 28

Elk jaar staat er binnen VOCUS een nieuw bestuur aan het roer. Kandidaatsbestuur 28 staat te popelen om komend jaar aan de slag te gaan. Afgelopen dinsdag 22 mei zijn de kandidaatsbestuurders bekendgemaakt in de Ouwe Dikke Dries. Heb je deze borrel gemist, maar ben je toch benieuwd naar het filmpje? Klik dan op de link hieronder. Op 7 juni is dit kandidaatsbestuur zonder tegenstemmen goedgekeurd tijdens de ALV.

Kandidaat Voorzitter

Marijne Wijnker

De enthousiaste Marijne wordt aankomend studiejaar het gezicht van de vereniging. Deze tweedejaars student Onderwijswetenschappen is naast VOCUS ook actief bij Histos en houdt van het regelmatig bezoeken van een concert/festival. Als voorzitter wordt zij verantwoordelijk voor het bestuur van de vereniging, zal ze op verschillende activiteiten spreken en zit ze Algemene Leden Vergaderingen en bestuursvergaderingen voor. Daarnaast zal ze regelmatig vergaderen met organisaties als het Landelijk Overlegorgaan Onderwijskunde en Pedagogiek en de Faculteit Sociale Wetenschappen.

Kandidaat Secretaris

Karlijn Born

Voilà, hierbij de kandidaatssecretaris voor 2018-2019! Karlijn is een eerstejaars Onderwijswetenschappen-student en herkenbaar aan haar altijd aanwezige lach en liefde voor curry & McFlurry’s. Vanaf volgend studiejaar is zij verantwoordelijk voor CODEX en hiermee zal ze onder andere het ledenbestand en de memberpagina beheren. Daarnaast wordt Karlijn degene achter alle mailtjes, notulen, Blackboard en de nieuwsbrief. Ook zal zij zich bezighouden met de meeste social media-kanalen.

Kandidaat Penningmeester

Michelle Suijk

Als penningmeester zal Michelle Suijk verantwoordelijk zijn voor alle financiën van VOCUS. Deze tweedejaars ALPO-studente staat onder andere bekend om haar voorliefde voor rosé, maar heeft ondanks dat een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit maakt dan ook dat zij zorgvuldig om zal gaan met de financiën van VOCUS en een geschikte penningmeester zal worden.

Kandidaat Coördinator Studie-inhoudelijk

Mirte Bergman

Deze spontane en creatieve krullenbol zal zich komend jaar inzetten als Coordinator Studie-Inhoudelijk binnen VOCUS. Mirte, tweedejaars ALPO-student, kijkt graag met een kritische blik naar de studie Onderwijswetenschappen en Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs; door met verschillende overlegorganen bijeen te komen gaat zij het beste uit deze twee studies halen. Zo gaat ze zich inzetten voor het Landelijk Overlegorgaan Onderwijskunde en Pedagogiek, de Inspraak en zal ze ook vaak te zien zijn op de afdeling Educatie van de Universiteit Utrecht.

Kandidaat Coördinator Intern

Romy Wendrich

Romy is een enthousiaste en spontane premaster student die meestal opvalt door haar dansjes en zangkunsten op feestjes. Zij zal zich dit jaar gaan inzetten als Coördinator Intern. Daarbij zal zij zorgen dat er geweldige borrels en feestjes komen en gaat ze daarnaast de meeste commissies begeleiden.

Kandidaat Coördinator Extern

Duncan Stern

De functie van Coördinator Extern zal volgend jaar bekleed worden door Duncan Stern. Hij is een enthousiaste eerstejaars Onderwijswetenschappen-student. In zijn vrije tijd is hij graag onder de mensen of is hij lekker aan het werk in de Achterhoek. Hij zal volgend jaar als echt ExStern verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van de externe relaties en sponsoringen. Daarnaast zal de PR van de vereniging door hem gecoördineerd worden.