Huidig bestuur

Dit jaar is het alweer de beurt aan het 27e bestuur om de vereniging verder in goede banen te leiden. Het is een enthousiast en veelzijdig team dat weer veel hoopt te leren dit academisch jaar.

Frederike Jansen

Als voorzitter is de zorgzame Frederike dit jaar verantwoordelijk voor het bestuur en de vereniging. Ze is het gezicht van de vereniging en als officiële woordvoerder spreekt ze op formele activiteiten, maar zit ook bestuursvergaderingen en Algemene Leden Vergaderingen voor. Daarnaast onderhoudt ze de banden met broertjes- en zustervereniging: ze vergadert met de voorzitters van de Faculteit Sociale Wetenschappen, is voorzitter van het Landelijk Overlegorgaan Onderwijskunde en Pedagogiek en woont Algemene Vergaderingen en Studieverenigingen Overleggen bij van VIDIUS.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar voorzitter@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 245 975 73.

Jeroen Rou

Met zijn kritische blik en scherpte vervult Jeroen een belangrijke rol binnen dit bestuur. Jeroen is met name verantwoordelijk voor het ledenbestand, de communicatie via de mail en nieuwsbrieven, notulen en hij begeleidt daarnaast nog enkele commissies zoals de SportCie.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar secretaris@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 124 716 41.

Yorine Verhoeven

De naam verklapt het al, als penningmeester is Yorine verantwoordelijk voor de financiën van VOCUS. Yorine is uitermate secuur en zorgvuldig in de uitvoering van haar taken, wat haar een zeer geschikte penningmeester maakt.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar penningmeester@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 214 975 73.

Coördinator Studie-inhoudelijk

Anne Breur

De functie coördinator studie-inhoudelijk is misschien niet de meest zichtbare functie, maar op de achtergrond krijgt de vlotte Anne een hele hoop voor elkaar. Zo zet ze zich in voor het Landelijk Overlegorgaan Onderwijskunde & Pedagogiek en houdt ze zich bezig met De Inspraak en de afdeling Educatie van de Universiteit Utrecht.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar coordinatorstudieinhoudelijk@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 187 781 75.

Coördinator Intern

Fabian van Hoffen

De altijd vrolijke en gezellige Fabian is, naast de warme banden en het ontspannen karakter binnen de vereniging, verantwoordelijk voor de begeleiding van de meeste commissies binnen de vereniging.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar coordinatorintern@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 406 067 10.

Coördinator Extern

Minke Brinkman

Als extern is Minke doortastend en enthousiast in het onderhouden van de externe relaties en sponsoring. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de PR van de vereniging.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar coordinatorextern@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 442 379 13.