Huidig bestuur

Dit jaar is het alweer de beurt aan het 28e bestuur om de vereniging verder in goede banen te leiden. Het is een enthousiast en veelzijdig team dat weer veel hoopt te leren dit academisch jaar.

Marijne Wijnker

Dit jaar zal de zorgzame en verantwoordelijke Marijne de positie van voorzitter bekleden. Bezigheden als het spreken op (formele) activiteiten en het voorzitten van bestuurs- en Algemene Leden Vergaderingen behoren tot haar takenpakket. Daarnaast onderhoudt ze de banden met broertjes- en zusterverenigingen, door regelmatig met de voorzitters van de Faculteit Sociale Wetenschappen te vergaderen (IFO) en Algemene Vergaderingen van VIDIUS en Studieverenigingen Overleggen bij te wonen. Tot slot houdt Marijne zich bezig met duurzaamheid en professionalisering binnen de vereniging.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar voorzitter@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 169 617 33.

Karlijn Born

Karlijn is met haar enthousiasme, behulpzaamheid en spontane lach een welkome aanvulling binnen het bestuur. Als secretaris is zij met name verantwoordelijk voor het ledenbestand, notulen en de communicatie via de mail, nieuwsbrieven en social-mediakanalen als Facebook en Instagram. Daarnaast begeleidt ze nog een aantal commissies, zoals de FotoFilmCie.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar secretaris@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 505 028 06.

Michelle Suijk

Haar betrouwbare en zorgvuldige karakter maakt Michelle een uitstekende penningmeester. Ze is verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging en begeleidt daarnaast de StudiereisCie en de VIPCie.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar penningmeester@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 218 243 89.

Coördinator Studie-inhoudelijk

Mirte Bergman

De enthousiaste Mirte zal zich dit jaar inzetten als Coördinator Studie-inhoudelijk. Zij houdt zich onder andere bezig met de Inspraak en vergadert daarnaast regelmatig met het Landelijk Overlegorgaan Onderwijskunde & Pedagogiek. Door goed contact te houden met verschillende organen en docenten van de afdeling Educatie hoopt zij het beste mogelijke onderwijs voor de studenten te realiseren.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar coordinatorstudieinhoudelijk@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 227 709 94.

Coördinator Intern

Romy Wendrich

Romy is een vrolijke, gezellige meid die weet wat ze wil en haar mannetje staat. Dit zijn eigenschappen die goed van pas komen bij haar functie als Coördinator Intern. Zo begeleidt zij zes commissies, waaronder de FeesCie en SportCie. Daarnaast zorgt zij voor het behouden van het warme en ontspannen karakter binnen de vereniging.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar coordinatorintern@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 579 943 05.

Coördinator Extern

Duncan Stern

De altijd vrolijke Duncan zal dit jaar de functie van Coördinator Extern op zich nemen. Als Extern is Duncan doortastend enthousiast in het onderhouden van de externe relaties en sponsoring. Hij is verantwoordelijk voor de PR van de vereniging en begeleidt daarnaast de SponsorCie, MannenCie en ExcurCie.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar coordinatorextern@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 303 412 74.