Word jij ons volgende bestuur?

Ieder jaar treedt er een nieuw bestuur aan binnen studievereniging VOCUS. Bestuur 26 mag in september 2017 het stokje overdragen aan bestuur 27. Wil jij alles uit je jaar halen, meer uitdaging, een hogere betrokkenheid binnen VOCUS, bouwen aan je CV, veel leren, feesten, borrelen, activiteiten bijwonen en vooral veel genieten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt bestuur zijn in?

Als bestuur bouw je elk jaar samen met de leden aan de vereniging. Met je bestuursleden ben je eindverantwoordelijk voor de vereniging. Je bepaalt waar de vereniging dat jaar op koerst en je zet je in voor ideeën en wensen die spelen binnen de vereniging. Je vergadert, organiseert en regelt allerlei zaken om mooie ideeën waar te maken en de vereniging draaiende te houden. Daarnaast geniet je van allerlei gave feesten, borrels en activiteiten binnen en buiten de vereniging!

Als bestuur werk je hecht met elkaar samen, leer je veel nieuwe mensen kennen en onderhoudt je contacten. Deze contacten liggen binnen de vereniging, maar ook binnen de universiteit, met de afdeling Educatie en met andere studieverenigingen en bedrijven. Natuurlijk komen er ook elke dag leden op de verenigingskamer die zorgen voor een boel gezelligheid.

Het bestuur-zijn is part-time en daardoor te combineren met je studie (zowel Onderwijskunde als ALPO). Hieronder nog eens alle voordelen op een rij en waar je tenminste aan moet voldoen.

Wat krijg je er voor?

• Je doet levenslange ervaring op
  • Ontzettend leuk en onvergetelijk
  • Staat goed op je CV
  • Betrokkenheid binnen de vereniging
  • Je krijgt een gedeeltelijke beurs van de universiteit
  • Te combineren met je studie
Wat zoeken wij?

• Een student Onderwijskunde of ALPO
  • Iemand met een flexibele beschikbaarheid
  • Bij voorkeur woonachtig in Utrecht (of van plan om hier te wonen)
  • Enthousiasme, doorzettingsvermogen, ondernemend zijn & houden van gezelligheid

Meer informatie

Dit jaar starten er bestuursinformatieavonden waarop je alles te weten kunt komen over het bestuur. Daarna start ook de selectieprocedure voor kandidaten voor het volgende bestuur. Meer informatie per datum zal later nog bekend worden gemaakt.

Enkele belangrijke data:

7 maart: Bestuursinfo avond 1

Op deze avond maak je kennis met het bestuur. Wat houdt bestuur-zijn in? Welke functies zijn er? Je komt veel te weten en je kunt hier al je vragen stellen.

25 april: Bestuursinfo avond 2

28 april: Sollicitatiebrief & CV inleveren