VOCUS-TV Kamptine

Tijd: 02-09-2022 van 12:00 tot 00:00
Locatie: Eersel
Prijs: €55

Let op! Dit kamp is geen ontgroening!

Op 2, 3 en 4 september is het zover! VOCUS organiseert dat weekend het kamp ‘VOCUS TV-Kamptine’. Dit kamp is speciaal voor jullie, de eerstejaarsstudenten van Onderwijswetenschappen en ALPO van studiejaar 2022-2023, in elkaar gezet en zal dus ook niet toegankelijk zijn voor ouderejaarsstudenten. Voor slechts 45-55 euro krijg je een volledig verzorgd weekend aangeboden. Dit is natuurlijk hét moment om andere eerstejaarsstudenten te ontmoeten en dit kamp zul je je hele studententijd blijven koesteren. Daarnaast kun je kennis maken met het bestuur van onze supergezellige studievereniging VOCUS. Dit alles maakt dat het een heerlijk begin van je studententijd zal zijn.

Het kamp is volledig in het thema van iedereens favoriete televisieprogramma’s. Zappen tussen de verschillende programma’s die je beeldbuis te bieden heeft doe je normaal misschien uit verveling, maar in drie dagen zal dit kamp je weer helemaal van televisie laten houden. Van talentenjachten tot survivalprogramma’s, de Nederlandse televisie (en daarmee ook dit introductiekamp) heeft voor iedereen wat te bieden.

Er is slechts een gelimiteerd aantal plekken voor dit prachtige kamp, dus schrijf je zo snel mogelijk in!

VIPCie: Borrelb(007)tje

Schipper mag ik overvaren?

Tijd: 13-09-2022 van 19:00 tot 20:30
Locatie:Opstapplaats: Steiger Oosterkade
Prijs: 4,50

Lieve eerstejaars,

De allereerste activiteit van de VOCUS Introductie Periode is een feit! De eerste dagen van je nieuwe leven als student zitten erop en daarom is het nu tijd voor wat ontspanning. Onder het genot van een heerlijk drankje en wat lekkers zullen we op een boot Utrecht gaan ontdekken voor maar 4,50 euro. Daarbij is er natuurlijk ook heel veel ruimte om iedereen te spreken en elkaar te leren kennen. Wie weet is er zelfs wel ruimte om je fanatieke kant te laten zien en al je kennis te delen, want op de boot zal er een heuse pubquiz plaatsvinden. Zien wij jou dinsdag 13 september vanaf 19:00 uur?

VIPCie: Laserjames

No time to die

Tijd: 21-09-2022 van 19:00 tot 21:00
Locatie:Theehuis Rhijnauwen
Prijs: 3,50

Lieve eerstejaars én ouderejaars,

Woensdag 21 september is het zover: dan staat alweer de tweede activiteit van de VOCUS Introductie Periode op het programma! Ga tijdens dit toernooi, gewapend met een lasergun, de strijd aan met je medestudenten in het bos bij Theehuis Rhijnauwen (bij goed weer). Het lasergamen is van 19:00 tot 21:00 uur! Ook de ouderejaars zijn tijdens deze activiteit welkom om hun lasergame-talenten te laten zien. Tijdens het bijkomen van de strijd, zijn er leuke spellen om elkaar beter te leren kennen en kan je wellicht nog de beste lasergame-tactieken uitwisselen. En dit alles voor maar €3,50! Voor de liefhebber is er van tevoren, vanaf 18:00 uur, nog de mogelijkheid om gezellig pizza mee te eten op eigen kosten. Voel jij de adrenaline al door je lichaam stromen voor deze geweldige activiteit? Schrijf je dan nu snel in!

VIPCie: Huizentocht

For your eyes only

Tijd: 27-09-2022 van 19:00 tot 22:30
Locatie:Utrecht
Prijs: 2,50

Lieve eerstejaars,

Het is weer tijd voor de traditiegetrouwe activiteit tijdens de VIP: de huizentocht!!! Die ene keer per jaar dat de ouderejaars eindelijk hun huizen helemaal opruimen om jullie met open armen te ontvangen. Ben jij ook benieuwd hoe VOCUS-leden wonen in Utrecht en wie nu de leukste kamer heeft? Kom dan een avond mee en beleef de gezelligheid van alle kamers! Misschien hoor jij deze avond wel de gouden tips om aan een kamer te komen in Utrecht of vind je een kamer waar je die avond ook wel een nachtje mag blijven slapen! Ook zin om nog meer VOCUS-leden te leren kennen? Schrijf je dan nu in om op 27 september om 19:00 uur ook erbij te zijn! Voor 2,50 euro beleef je de avond van je leven!

VIPCie: Poolparty

Laat je zwemspullen maar thuis

Tijd: 29-09-2022 van 19:00 tot 20:30
Locatie:O.Z.E.B.I.
Prijs: 6,50

Lieve eerstejaars én ouderejaars,

Donderdag 29 september is alweer de laatste activiteit van de VOCUS Introductie Periode. Dit sluiten we vrolijk af met een poolavond in de O.Z.E.B.I. van 19:00 tot 20:30 uur! Voor maar 6,50 euro krijg je een gezellige avond, inclusief twee drankjes naar keuze (bier, wijn, fris). Ouderejaars zijn welkom! Dit is je kans om elkaar en de ouderejaars nog beter te leren kennen. Wie wordt de poolkampioen? Schrijf je snel in!

VIPCie: Welkomstborrel

Met wie (James) bond jij vanavond?

Tijd: 29-09-2022 van 21:00 tot 23:59
Locatie:Ouwe Dikke Dries
Prijs:

Lieve eerstejaars én ouderejaars,

Het is alweer tijd om je in te schrijven voor de laatste VIP-activiteit van het jaar: de welkomstborrel! Zowel eerste- als ouderejaars VOCUS-leden zullen zich naar de ODD begeven om de start van het academisch jaar te vieren met een drankje en een dansje. Ken je de nieuwste leden al goed? Dan is dit het moment om samen helemaal los te gaan en je eerste feestherinneringen samen te maken. Of misschien heb je nog geen idee wie er zich komend jaar bij de vereniging zullen voegen, dan is dit het moment om die knappe koppies eens te ontmoeten. Hoe dan ook, deze borrel belooft veel goeds! Blijf na de poolavond hangen en wandel met de groep mee naar de Ouwe Dikke Dries of kom op eigen gelegenheid vanaf 21:00 uur langs voor een biertje. Zien we je daar?

Ingelogd als: