Activiteiten

Maandoverzicht

Dagdeel meelopen met een bestuurslid

Bij twijfel gewoon doen!

Georganiseerd door: Bestuur 29-04-2022 van tot
Ben jij benieuwd naar de bezigheden van het bestuur? Ben je geïnteresseerd in een bestuursjaar, of wil je een indruk van de taken van een bestuurslid krijgen? Kom dan een dagdeel meelopen met een bestuurslid!

Je kunt je inschrijven om met één (of meerderen) van ons mee te lopen. Op deze manier geven we je graag een kijkje in onze functies, taken en bezigheden. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat dit erg kan helpen bij de beslissing om eventueel te solliciteren voor een bestuursfunctie!

Je kunt je inschrijven via je memberpagina of één van ons een appje sturen! Na je inschrijving zal het bestuurslid waarmee jij wil meelopen contact met je opnemen om een dagdeel in te plannen. Hopelijk tot snel!

Debielenbattle

Voor hoeveel punten verlies jij je waardigheid?

Georganiseerd door: Bestuur 09-02-2022 van 20:00 tot 22:00
Zet je schaamte maar alvast opzij, want het is tijd voor de derde commissiebattle van het jaar: de Debielenbattle! Op 9 februari 2022 gaan de commissies de strijd aan tijdens de gekste, wildste en vooral debielste commissiebattle van het jaar.

Hoe ver durf jij te gaan voor die felbegeerde punten? Haal jij alles uit de kast om met je commissie omhoog te gaan in de ranking? Laat jij de jury zien dat jouw commissie de winst verdient? Wij nodigen jullie allen uit om de strijd aan te gaan van 20:00 tot 22:00 uur via Teams. Vorm met je commissie één of twee team(s) van maximaal vijf personen, die fysiek bij elkaar zullen gaan zitten (op 1,5 meter uiteraard). In deze teams wordt de battle vervolgens gespeeld!

De puntentelling ziet er als volgt uit:

#1: 12 punten
#2: 10 punten
#3: 8 punten
#4: 6 punten
#5: 4 punten

Alle overige deelnemende commissies krijgen 2 punten.

LET OP: Het maakt voor je kans om te winnen als commissie NIET uit of je één of twee team(s) vormt, hier hoeven jullie dus geen rekening mee te houden. Als je in meerdere commissies zit kun je maar voor één commissie meespelen!

Dus: schrijf je gauw in via je memberpagina, en hopelijk tot woensdag 9 februari!

CreaCie: Kliederen met de CreaCie

Vind jij je innerlijke Bob Ross?

Georganiseerd door: CreaCie 08-02-2022 van 19:30 tot 21:30
Iedereen zat op het puntje van zijn stoel om te kijken wat de CreaCie te bieden had in een fysieke setting, maar helaas trok Markie die stoel vlug onder ons aarsgewelf vandaan en zo werd wat ooit was, iets wat niet zo zou zijn… Maar niet getreurd!

Jullie favoriete creatievelingen hebben hard gewerkt om op afstand toch jullie de kans te geven om jullie innerlijke Michelangelo naar boven te krijgen. We gaan namelijk lekker kliederen! Met behulp van een state-of-the-art knutselpakket en onder het genot van hilarisch geblunder bij je mede-Karel Appels, gaan we op 8 februari van 19:30 tot 21:30 uur op zoek naar de sultan van het schilderdoek! Verschillende opdrachten vliegen jullie om de oren die uiteindelijk ervoor gaan zorgen dat het Rijksmuseum de Nachtwacht gaat vervangen met jullie creaties! Ook zal er zeker wat gevouwen worden, maar of dat bakken of papiervogels gaan zijn, laten we nog even in het midden. Zorg in ieder geval dat je er sowieso bij bent; met een toegangsprijs van 1 euro moet dat helemaal goed komen!

We zien jullie graag allemaal verschijnen op dinsdag 8 februari in Teams. Zoals Picasso zou zeggen: be there or be een superabstracte vorm die een mens moet voorstellen!

Integrand training: Sales & Acquisitie

Wat wordt jouw target?

Georganiseerd door: Bestuur 07-02-2022 van 19:00 tot 20:00
Op 7 februari van 19:00 tot 20:00 uur willen wij jullie vanuit Integrand een Sales en Acquisitie training aanbieden! Wil jij die top opdrachten of klanten binnenhalen of weten hoe je jezelf het beste kunt presenteren? Leer alle tips en tricks tijdens deze cursus en word een échte zakenman/-vrouw! Na afloop heb je een eerste inkijkje gehad in de Sales en Acquisitie en heb je een aantal praktische tips die later in je carrière goed van pas kunnen komen. Misschien heb je daarna nog wel meer motivatie om te gaan ondernemen of te solliciteren bij die baan van je dromen. Het is ook nog eens helemaal gratis, dus schrijf je snel in via de memberpagina! De activiteit wordt onder voorbehoud fysiek georganiseerd, hierover volgt t.z.t. meer informatie. Mocht het fysiek niet mogelijk zijn zal de training online verzorgd worden. We hopen jullie allemaal te zien 7 februari, tot dan!

Nooit meer iets missen?

Voeg dan de activiteiten kalender toe aan je agenda. Hoe dat moet kun je hier onder vinden.

  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik aan de linkerkant naast ‘Andere agenda’s’ op ‘Toevoegen (+)’ en vervolgens ‘Via URL’.
  3. Geef het adres van de agenda in het desbetreffende veld op.
  4. Klik op ‘Agenda toevoegen’. De agenda wordt aan de linkerkant weergegeven onder ‘Andere agenda’s’.
  1. Selecteer in Agenda de optie ‘Bestand’ > ‘Nieuw agenda-abonnement’.
  2. Geef het adres van de agenda op en klik op ‘Abonneer’.
  3. Geef een naam op voor de agenda en kies een kleur waaraan je deze kunt herkennen.
  4. Kies ‘iCloud’ in het menu ‘Locatie’ en klik op ‘OK’.

Ingelogd als: