Nooit meer iets missen?

Voeg dan de activiteiten kalender toe aan je agenda. Hoe dat moet kun je hier onder vinden.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik aan de linkerkant naast ‘Andere agenda’s’ op ‘Toevoegen (+)’ en vervolgens ‘Via URL’.
  3. Geef het adres (https://vocus.codex.link/public/activities_ics/upcoming) van de agenda in het desbetreffende veld op.
  4. Klik op ‘Agenda toevoegen’. De agenda wordt aan de linkerkant weergegeven onder ‘Andere agenda’s’.
  1. Selecteer in Agenda de optie ‘Bestand’ > ‘Nieuw agenda-abonnement’.
  2. Geef het adres (https://vocus.codex.link/public/activities_ics/upcoming) van de agenda op en klik op ‘Abonneer’.
  3. Geef een naam op voor de agenda en kies een kleur waaraan je deze kunt herkennen.
  4. Kies ‘iCloud’ in het menu ‘Locatie’ en klik op ‘OK’.

ViCie: Splintt

laat jij je van je beste kant zien?

Georganiseerd door: ViCie 12-10-2021 van 19:00 tot 21:00
Dinsdag 12 oktober is het tijd voor de eerste ViCie-activiteit van het jaar! Splintt zal langskomen op de Uithof om ons een presentatie en workshop te geven over interactieve leermiddelen. Zowel voor eerstejaars als ouderejaars valt er veel te leren deze avond. De activiteit zal ongeveer van 19:00 tot 21:00 uur duren. Ben jij nou meteen enthousiast geworden en wil jij je van je beste kant laten zien? Schrijf je dan snel in!

VIPCie: Taptrappen

fietsend naar het volgende biertje

Georganiseerd door: VIPCie 14-10-2021 van 19:00 tot 22:00
Het is helaas alweer tijd voor de laatste VIPCie activiteit… Maar niet getreurd, dit is dé activiteit om je VOCUS-experience compleet te maken! We gaan namelijk op avontuur tijdens de Cycling Bierproeverij! “Taptrappend” op de fiets gaan we heel Utrecht door om de lekkerste speciaalbiertjes te proeven bij meerdere huizen van VOCUS-leden. Dus ben jij een echte fijnproever? Of ben je benieuwd hoe de huizen van mede-VOCUS-leden eruit zien? Schrijf je dan in om op 14 oktober om 19:00 uur te komen Taptrappen! Voor 4,50 euro ben je er al bij!

Let op: Bij je inschrijving kun je aangeven of je tijdens deze avond speciaalbiertjes, licht bier of de alcoholvrije optie wilt. Ben je nog geen 18? Selecteer dan de alcoholvrije optie.

FeesCie: Deathman’s Danceparty

Met wie verstop jij je onders de dekens?

Georganiseerd door: FeesCie 21-10-2021 van 19:00 tot 21:00
Goed nieuws! We mogen allemaal weer de club in en dit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom hebben wij een Halloweenfeest georganiseerd op 21 oktober. Dit feest zal plaatsvinden in de Poema tussen 19:00 uur en 00:00 uur. De kosten zijn 4 euro per persoon. Verder zal er bij binnenkomst worden gevraagd naar een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testresultaat. Zorg voor een toffe outfit en misschien verstop jij je wel met iemand onder de dekens! Schrijf je dus snel in!

LustrumCie: Pubcrawl

Heb jij het Hart van Utrecht gestolen?

Georganiseerd door: LustrumCie 28-10-2021 van 19:00 tot 22:30
Na de themabekendmakingsborrel zit je nu natuurlijk al weken lang op het puntje van je stoel te wachten op de eerste activiteit van dit lustrumjaar, maar wees gerust; het moment is daar! Op donderdagavond 28 oktober zal de geweldige Pubcrawl plaatsvinden in de leukste kroegen van Utrecht! Om 19:00 uur zullen we jullie met een drankje verwelkomen in de eerste kroeg, om vervolgens door de stad te trekken naar de andere kroegen. Laat jezelf van je beste kant zien in alle kroegen door de verschillende spellen en activiteiten samen met je team te winnen, en hopelijk kunnen we je dan in onze laatste stop feliciteren met de eerste prijs! Voor maar €8,75 houden we je van 19:00 uur tot 22:30 uur zoet met de lekkerste drankjes, de leukste spellen en natuurlijk een hele hoop gezelligheid en extase! Schrijf je dus snel in via je memberpagina!

Nieuwsfeed

Albums