Bekijk hiereen overzicht van de aankomende activiteiten! Ben jij er bij?

Dagdeel meelopen met een bestuurslid!

Georganiseerd door: Bestuur
27-07-2021 van 15:00 tot 18:00

Ben jij ook benieuwd naar wat een bestuurslid doet? Wil je graag wat meer inzicht hebben in de taken van een bestuurslid? Dat kan!

Omdat we elkaar niet zo vaak fysiek zien, valt het minder op waar een bestuurslid mee bezig is. Je kan niet even meekijken op de kamer en kan ons wat minder aanspreken. Daarom willen wij nu graag het volgende introduceren: loop een dagje mee met een bestuurslid!

Je kan je hier inschrijven om een dag/dagdeel met een bestuurslid mee te gaan. Je kan hier aangeven met welk bestuurslid je graag mee zou willen lopen, om inzicht te krijgen in die bepaalde functie. Na het inschrijven neemt het bestuurslid dat je gekozen hebt (je kan ook eventueel meerdere bestuursfuncties kiezen) contact met je op. Vervolgens maken we samen een afspraak over het wanneer het dagdeel gepland wordt.
Wij hopen veel van jullie een kijkje te kunnen geven in onze bezigheden!

Online Batavierenrace 2021

Georganiseerd door: SportCie
23-04-2021 van 10:00 tot

Een jaar geleden werd de befaamde Batavierenrace voor het eerst in een online jasje gestoken. Aangezien we nog steeds te maken hebben met een heuse lockdown, zal ook de Batavierenrace van 2021 op alternatieve wijze plaatsvinden. Maar niet getreurd, het belooft alsnog een groot succes te worden. Net als bij onze vorige activiteiten, bieden wij als SportCie in samenwerking met de organisatie van de Batavierenrace jou een unieke kans om jouw coronakilo’s aan te vallen!

De bedoeling van de Batavierenrace is dat we met een team VOCUS-leden een afstand van in totaal 125 kilometer afleggen. Deze afstand houdt iedereen die rent bij in een hardloopapp (bijvoorbeeld Strava). Je rent jouw nader te bepalen afstand op vrijdag 23 april (gehele dag) of zaterdag 24 april (tot 19:00 uur). Je kan dus zelf kiezen wanneer en welke route je loopt!

Het is ook mogelijk om tegelijkertijd met één iemand anders dezelfde route af te leggen! Je kunt zelf een sportmaatje kiezen of de SportCie het laten doen! Daarnaast verzorgen wij als SportCie de hardlooproutes voor de VOCUS-leden die in Utrecht hun afstand willen afleggen. Als je goed oplet, kun je zelfs op de route SportCie-leden tegenkomen met een verfrissend drankje (natuurlijk geheel volgens de coronamaatregelen). Dat wil je toch meemaken?! Geef je dus snel op!

Ben je nog niet overtuigd om je aan te sluiten bij het meest gezellige Bata-team van het land? Dan kan de SportCie jullie nog vertellen dat we een Bata Basic-pakket en Bata Ultimate pakket hebben.

Bata Basic Pakket: Voor helemaal niets kan jij meedoen aan deze te gekke dag!
Bata Ultimate Pakket: Voor maar €1,50 ren jij dit toffe weekend in het enige echte SportCie Bata Shirt!

Maak dus gauw je keuze en schrijf je in!

Introductiekamp: Welkom in de Feesttent

Liever te dik in de kist dan een feestje gemist

Georganiseerd door: KampCie
27-08-2021 van tot

Save the Date: 27-29 augustus 2021

Introductiekamp voor eerstejaars ALPO, OWW en premasters
€45-€55

Extra ALV: Financieel

Georganiseerd door: Bestuur
15-04-2021 van 19:00 tot 22:00

Graag willen wij jullie uitnodigen voor de Extra ALV: Financieel!

De ALV zal plaatsvinden op donderdag 15 april van 19:00 uur tot 22:00 uur in Zoom.
Hier zullen de Herbegroting en het Financieel Halfjaarverslag besproken en toegelicht worden.
Daarnaast zal het bestuur het plan presenteren over het financieel advies binnen de vereniging.

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen donderdag 15 april!

Heel Nederland in me stadsie

Provinzie jij Chiel?

Georganiseerd door: StudiereisCie
19-04-2021 van tot

De tijd is aangebroken, u kunt zich aanmelden om deel te nemen aan de strijd om Holland.

Wees er snel bij, want slechts 32 dappere strijders kunnen deelnemen aan deze verovertocht.
Op maandag 19 en dinsdag 20 april zullen jullie in duo’s de strijd om Holland gaan voeren. Dit doen jullie door in Utrecht provincies te vinden, opdrachten te voltooien en goud te verzamelen. Maar let op, Koning Chiel is een onvoorspelbaar man, u bent dus nooit zeker van hetgeen u denkt veroverd te hebben.

Trekt u uw meest typische Hollandse outfit aan, dan regelen wij een overheerlijk gevulde goodiebag. Verder kunt u bij uw aanmelding aangeven met welke kameraad u deze strijd denkt te kunnen winnen.

We gaan er vanuit dat de activiteit fysiek door kan gaan. Wij verwachten dat elk tweetal zich aan de voorgeschreven afstand houdt. Mocht de situatie rondom corona verslechteren toch roet in het eten gooien, gaat de activiteit helaas niet door.

Wij kijken uit naar een prachtige strijd, jullie hopelijk ook!

Training LinkedIn Advanced

Georganiseerd door: Career Services
22-04-2021 van 13:00 tot 15:00

Wil jij leren hoe je LinkedIn écht voor je kunt laten werken? Op donderdag 22 april van 13.00 uur tot 15.00 uur organiseert Career Services de online training: LinkedIn Advanced. Tijdens deze training krijg je tips om een goede samenvatting te schrijven, leer je hoe je een goed netwerk opbouwt en onderhoudt, hoe je groepen en bedrijfspagina’s gebruikt, en hoe je vacatures kunt vinden.
Om deel te kunnen nemen aan deze training, moet je al een ingevuld LinkedIn profiel hebben. Heb je dat nog niet, volg dan eerst de basisworkshop LinkedIn of ga zelf aan de slag. Je mag deze training samen met één ander VOCUS-lid volgen, maar het is wel belangrijk dat jullie de 1,5 meter bewaren.
Ben jij er klaar voor om je LinkedIn-netwerk naar een next level te brengen?

Meld je dan snel aan via je memberpagina voor de training LinkedIn Advanced!