Bekijk hiereen overzicht van de aankomende activiteiten! Ben jij er bij?

Het Nederlandse Lucht- en Ruimtevaartcentrum

Dedication to innovation in aerospace

Georganiseerd door: ExcurCie
09-06-2021 van 19:00 tot 21:00

De vierde excursie is nog geen week geleden, maar wij hebben de volgende alweer voor jullie geregeld! Wij gaan op bezoek bij Het Nederlandse Lucht- en Ruimtecentrum, waar we een oude bekende zullen tegenkomen!

Werken bij NLR is serious business. Er wordt gewerkt aan innovatieve oplossingen en praktische adviezen om de lucht- en ruimtevaart duurzamer, veiliger, efficiënter en effectiever te maken! NLR is hier de verbindende schakel tussen wetenschap, bedrijfsleven en overheid.

Wat een onderwijswetenschapper daar dan doet? Dat komt oud-VOCUS en oud-ExcurCie lid Dirk Thijssen ons vertellen! Zet daarom vast woensdag 9 juni in je agenda.

Ondanks al onze inspanningen is het helaas niet gelukt om een fysieke activiteit te maken van deze laatste excursie.We vinden dit natuurlijk erg jammer, maar hopen jullie alsnog 9 juni in TEAMS te mogen ontmoeten! De activiteit zal plaatsvinden van 19.00 uur tot 21.00 uur (inloop start om 18.50 uur). Je mag met twee VOCUS-leden samenzitten, mits de anderhalve meter afstand wordt aangehouden.

Wil je alvast meer weten over de NLR? Neem dan vooral vast een kijkje op hun website: https://www.nlr.nl.

Schrijf je in (het is gratis!) en we kijken ernaar uit je te zien op woensdag 9 juni!

Dubbel Date Dinner

Ga(la) jij voor chic?

Georganiseerd door: FeesCie
10-06-2021 van 19:00 tot 21:30

Attention mesdames et messieurs! Le FeesCie presenteert: het Dubbel Date Dinner! Hierbij ontvangt u een uitnodiging voor het VOCUS-galadiner. Bemachtig snel uw ticket voor u en uw date (of maatje) want wij verzekeren jullie dat de verkoop snel zal gaan. U kunt uw rokkostuum of galajurk na lange tijd weer uit de kast trekken want op donderdag 10 juni worden jullie verwacht in Restaurant Humphrey’s te Utrecht. Hier krijgt u een heerlijk driegangendiner met onbeperkt drinken voor maar €35,- per persoon.

De mogelijkheid is er om door ons gekoppeld te worden aan iemand als u graag nieuwe mensen wilt leren kennen, geef dit aan bij je inschrijving! Uiteraard is het ook mogelijk om uw (platonische) date op te geven om mee samen te zitten. Uiteindelijk zult u genieten van een heerlijk diner onder het genot van een drankje en diepgaande gesprekken.

Tot slot willen wij laten weten dat het diner onder voorbehoud van de coronamaatregelen is. Het kan dus zijn dat het eventueel last minute afgezegd wordt, omdat de maatregelen deze activiteit niet toelaten. Je krijgt dan uiteraard je geld terug.

Wij kunnen niet wachten op dit fysieke en chique evenement en hopen jullie allemaal gezond en veilig te mogen ontvangen!

VrijMiBo: Terassen met de meiden!

Samen op het terras, iets wat je altijd al Walden!

Georganiseerd door: Bestuur
12-06-2021 van 16:00 tot 18:00

Na een jaar lang online borrelen, is het dan eindelijk tijd…! De laatste vrijmibo van het jaar gaat fysiek plaatsvinden! Jullie zijn op vrijdagmiddag 11 juni vanaf 16:00 uur welkom op het terras van Bar Restaurant Walden om de nodige drankjes te nuttigen. Eindelijk kan je samen met je studiegenoten de week eens doornemen met een biertje in de hand. Zo hoort het op een vrijmibo! De borrel zal tot 18:00 uur duren, maar mocht je er na twee uur nog geen genoeg van hebben, kan je altijd blijven hangen (bij Walden of verkassen naar een ander café).

Wij zijn blij verrast jullie te verwelkomen voor deze activiteit, vandaar dat wij jullie graag iets willen aanbieden: eerste drankje krijg je van VOCUS! Verdere drankjes kan je aan het eind van de borrel zelf afrekenen bij het personeel van Walden. Verder willen we jullie laten weten dat het terras niet oneindig groot is en de vierkante meters in Utrecht schaars zijn, vandaar dat de plekken beperkt zijn.

Een groot deel van het terras zal bezet zijn voor VOCUS, maar houd je wel aan de maatregelen. Ga dus niet van tafel naar tafel, maar blijf de hele borrel aan één tafeltje zitten. Hopelijk zien we jullie 11 juni onder de Dom!

Sup

Whatsup op de Oude Gracht

Georganiseerd door: SportCie
17-06-2021 van 17:30 tot 19:00

Wil jij Utrecht op een originele manier verkennen? Tannen op een supplank? Of de armspieren een avond trainen? Kom op 17 juni suppen met de SportCie! Voor maar €9,50,- kan jij suppen door het centrum van Utrecht. Voor deze mooie prijs krijg je alle spullen die je nodig hebt, een instructie over hoe jij het beste kan suppen en krijg je een schitterende route door ons favoriete Stadsie. Het suppen begint om 17:30 uur en zal ongeveer afgelopen zijn om 19:00 uur.