Activiteiten

Bekijk hiereen overzicht van de aankomende activiteiten! Ben jij er bij?

VIP

Georganiseerd door: VIPCie
van tot

Tweedejaarszeskamp/ Bonding met een bodem

Liever laat dan nooit / Wat is een borrel zonder bodem?

Georganiseerd door: Bestuur
17-09-2021 van 15:00 tot 22:00

Het afgelopen jaar heeft COVID-19 de inmiddels tweedejaars VOCUS-leden, minder de mogelijkheid geboden om elkaar fysiek te kunnen zien en leren kennen. Het nieuwe collegejaar staat alweer voor de deur en om gelijk goed te beginnen heeft Kandidaatsbestuur 31 een leuke verrassing voor jullie in de vorm van een Tweedejaarszeskamp!

Deze zeskamp zal plaatsvinden op 17 september, waar jullie om 15:00 uur verwacht worden in Utrecht (specifieke locatie zal volgen in de infomail). Tijdens deze zeskamp zullen jullie jezelf en elkaar tot het uiterste moeten aanzetten, om als winnaar uit de strijd te komen.

Na deze uitputtende en intensieve zeskamp, komen wij bij het tweede deel van deze activiteit en is het vanaf 18:00 uur tijd voor een hapje en een drankje met de rest van de leden! Het hapje zal verzorgd worden in de vorm van pizza en voor het drankje kun je bij het inschrijven aangeven wat je wilt drinken! Tijdens dit deel van de activiteit is er voor alle leden de ruimte om even goed bij te kletsen na de vakantie en elkaar nog beter te leren kennen! De activiteit zal maximaal 7 euro kosten, de exacte prijs volgt nog.

Hopelijk tot de 17e!

VIPCie: Kanoën door de Singel

Voel jij je armspieren al?

Georganiseerd door: VIPCie
14-09-2021 van 18:00 tot 19:30

Nu het academisch jaar is begonnen, en daarmee ook het échte studentenleven, is het tijd om elkaar, VOCUS en Utrecht nóg beter te leren kennen. Dit kan voor de eerstejaars op dinsdag 14 september om 18:00 uur tijdens de eerste activiteit van de VIPCie! Het wordt dan hoog tijd om je spieren te gaan voelen tijdens een rondje kanoën door de Utrechtse grachten. Race jij heel Utrecht door of geniet je met een drankje in je hand van alle uitzichten? Voor 5 euro ben je er al bij! Dus wil jij de volledige VOCUS-Experience? Schrijf je dan vanaf 6 september 17:00 uur in via de memberpagina!

VIPCie: Stille Disco Stadstour

Dansend naar de Dom

Georganiseerd door: VIPCie
22-09-2021 van 17:30 tot 20:00

Heb jij al eens willen dansen op Vredenburg? Moonwalkend onder de Dom door willen lopen of toch eens dat ene liefdesliedje vanuit je hart aan de Oude Gracht willen zingen? Kom dan naar de Stille Disco Stadstour! Onder leiding van onze échte Utrecht kenners gaan wij met koptelefoons op en je favoriete deuntje in je oren Utrecht verkennen. Voor maar 5 euro heb jij een hele avond vol muziek, kennis en vertier in het hartje van ons land. De Stille Disco zal om 17:30 uur van start gaan vanaf Vredenburg en zal om ongeveer 20:00 uur afgelopen zijn. Ben jij er ook bij op 22 september? Schrijf je dan vanaf 7 september 17:00 uur in via je memberpagina. Wie weet loop jij dan met ons samen dansend naar de Dom.

Let op: Deze activiteit is voor eerste- EN ouderejaars. Als ouderejaars heb je nooit genoeg van Utrecht ontdekt

LustrumCie: lustrumborrel

Hoor jij het startschot al?

Georganiseerd door: LustrumCie
23-09-2021 van 20:00 tot 23:30

Gefeliciteerd! Jouw vereniging bestaat dit jaar 30 jaar en daarom heb jij het privilege om het lustrumjaar van VOCUS mee te maken. Dit moet uiteraard gevierd worden en daarom zijn wij als LustrumCie in het leven van Chiel geroepen om een aantal geweldige activiteiten voor jou neer te gaan zetten! We zullen het jaar gaan aftrappen op 23 september met een feestelijke borrel waar je bij móet zijn! De borrel zal om 20:00 uur plaatsvinden in de Poema op 1,5 meter (tenzij de maatregelen versoepelen). Bij deze borrel zullen om 21:00 uur het thema van het lustrumjaar en de activiteiten onthuld worden. De borrel is uiteraard gratis.

Wij gaan ervan uit dat we jou op donderdag 23 september om 20:00 uur zien in Club Poema in je meest feestelijke outfit!

VIPCie: Escaperoom

Overleef jij de Universiteit?

Georganiseerd door: VIPCie
28-09-2021 van 17:30 tot 20:00

Nu jullie eerstejaars elkaar en Utrecht al hebben kunnen leren kennen, is het tijd om jullie krachten te bundelen en te kijken of jullie kunnen samenwerken.

Op dinsdag 28 september presenteert de VIPCie de derde activiteit, namelijk een super spannende escaperoom in het donker! Durf jij het aan? Om 17:30 uur beginnen we met een heerlijke friettafel, waarna jullie worden opgesloten in de escaperoom. Als het jullie is gelukt om te ontsnappen, gaan we gezellig door naar de ODD voor de welbekende welkomstborrel! De promotie voor de welkomstborrel volgt later en zal ook voor ouderejaars zijn. Voor maar €3,50 kun je je inschrijven voor deze super toffe ervaring, inclusief friet!

Schrijf je vanaf 8 september 17:00 uur gauw in via je memberpagina! VOL=VOL.

VIPCie: Openlucht filmavond

Met wie deel jij je zitzak?

Georganiseerd door: VIPCie
30-09-2021 van 18:15 tot 22:30

De vierde activiteit van de VIP staat alweer voor de deur en zeker niet de minste ook! De VIPCie presenteert dan ook de Openlucht Filmavond. Deze avond zal ingeleid worden door een barbecue, waar de eerstejaars-leden wederom de kans krijgen om kennis te maken met ouderejaars-leden en andersom. Na allemaal de buiken goed te hebben gevuld, is het tijd voor het hoogtepunt van de avond, namelijk gezamenlijk genieten van een fantastische film, in de zachte avondzon.

Voor maar 10 euro voorzien wij je dus van een royaal avondmaal, met daarop aansluitend een openlucht bioscoopervaring die Oscarwaardig zal zijn. De avond zal starten om 18:15 uur in de Botanische Tuinen en rond 22:30 uur op zijn einde lopen. Dit wil je natuurlijk niet missen! Schrijf je daarom snel in vanaf 17:00 uur op 9 september via je memberpagina, dan regelen wij de rest.

Let op: Dit is wederom een activiteit voor zowel eerste- als ouderejaars leden

ExcurCie: Bespeak

Georganiseerd door: ExcurCie
01-10-2021 van 12:55 tot 16:00

Vrijdag 1 oktober is het dan eindelijk zover, het is weer tijd voor een fysieke excursie! We gaan langs bij Bespeak! Bespeak is een onderwijskundig adviesbureau waar meerdere onderwijskundigen werken. We zullen ook zelf aan de slag gaan om echt te ervaren hoe je als onderwijskundige bij Bespeak te werk gaat. We verzamelen om 12:55 uur om samen richting Bespeak te gaan en de activiteit zal uiterlijk 16:00 uur afgelopen zijn.

Schrijf je snel in, want er is een beperkt aantal plekken. Hopelijk tot dan!

Ideeënbus