'Congres: Leren zonder grenzen!'

Mede mogelijk gemaakt door:

Datum 27 mei 2021

Tijd 19:00 – 21:30

Locatie Hopin

Kosten Gratis

Kan jij ook niet wachten om weer meer van de wereld te zien? Dan is dit je kans: we are breaking the distance! Studievereniging PAP en studievereniging VOCUS organiseren namelijk op donderdag 27 mei samen het online congres ‘Leren zonder grenzen’! Meerdere sprekers zullen jullie tijdens verschillende workshops een inkijkje geven in het onderwijs over de hele wereld! Hoe ziet het onderwijs in andere landen eruit, wat doen Nederlandse scholen in het buitenland en hoe werkt thuisonderwijs op reis? Al deze, en meer, onderwerpen komen aan bod. Heb jij al zin om wereldwijs te worden?

Houd de socials in de gaten want binnenkort worden alle sprekers bekend gemaakt! Zodra deze bekend zijn kunnen jullie via een link je voorkeursspreker per ronde doorgeven. Daarnaast zullen de eerste 100 inschrijvingen een borrelpakketje thuis ontvangen!

In het kort:
Datum: Donderdag 27 mei 2021
Tijd: 19:00 – 21:30 uur
Locatie: Hopin

Inschrijven:
VOCUS-leden
Externe en PAP-leden

Hoofdspreker

Erik Ex

Docent en Onderwijscolumnist

Erik Ex (33) is werkzaam als docent geschiedenis op het Cygnus Gymnasium in Amsterdam. Daarnaast is hij onderwijscolumnist voor Trouw en werkt hij aan onderwijsinnovatie bij de VO-raad. Daar houdt hij zich bezig met professionalisering van jonge leraren. In het schooljaar 2017-2018 ondernam hij samen met zijn broer Luuk een onderwijsreis van Finland naar Singapore. Samen maakten zij radio voor Radio 1 en video’s voor de Volkskrant. Na hun terugkeer gaven de broers ook een TedTalk over hun reis.

Spreker 1

Wordt op 4 mei bekend gemaakt!

Spreker 1

Spreker 2

Wordt op 4 mei bekend gemaakt!

Spreker 2

Spreker 3

Wordt op 6 mei bekend gemaakt!

Spreker 3

Spreker 4

Wordt op 6 mei bekend gemaakt!

Spreker 4

Spreker 5

Wordt op 7 mei bekend gemaakt!

Spreker 5

Spreker 6

Wordt op 7 mei bekend gemaakt!

Spreker 6