Studeren

Als lid van VOCUS heb je toegang tot gratis samenvattingen die gemaakt zijn door leden. Ook staan leden altijd klaar om je te helpen met bijvoorbeeld statistiekvakken.

Waarom VOCUS?

Ontspannen

VOCUS organiseert borrels voor haar leden en feesten met andere verenigingen. Daarnaast zijn er sportieve, creatieve en culinaire activiteiten, kortom heel veel gezelligheid en ruimte om je mede-studenten te ontmoeten!

Verbreden

Naast je studie biedt VOCUS je de ruimte je verder te ontwikkelen. Je kunt je verder ontwikkelen binnen commissies, je leert het werkveld kennen door instellingen die ons bezoeken of waar wij langs gaan en je bouwt een groot netwerk op.

Wie zijn we?

Commissies

VOCUS heeft 20 commissies die onder andere activiteiten verzorgen of het bestuur ondersteunen. De commissies zijn te verdelen onder verschillende thema's namelijk; studie-inhoudelijk, ontspannend en ondersteunende commissies. Binnen een commissie leer je organiseren, maak je vrienden, boost je je CV en heb je het vooral heel leuk. Je bent nauw betrokken bij VOCUS en leert vele mensen kennen.

Ontspannend
ChefCie, CreaCie, DiesCie, FeesCie, KampCie, LedenweekendCie, MannenCie, SportCie, StudiereisCie, VIPCie
Studie-inhoudelijk
ExcurCie, PromoCie, RedakCie, SympoCie, ViCie
Algemeen en ondersteunend
AlmanakCie, FotoFilmCie, SponsorCie, Raad van Advies, KasCo, LedenweekendCie

Bestuur

Dit jaar is het alweer de beurt aan het 29e bestuur om de vereniging verder in goede banen te leiden. Het is een enthousiast en veelzijdig team dat weer veel hoopt te leren dit academisch jaar.

Wat doen we?

De activiteiten van VOCUS zijn leuk.

Huidige samenwerkingen