Huidig bestuur

Dit jaar is het alweer de beurt aan het 30e bestuur om de vereniging in goede banen te leiden. Het is een enthousiast en veelzijdig team dat veel hoopt te leren dit academisch jaar.

Tom Kloeck

Dit jaar zal Tom de positie van voorzitter bekleden. Bezigheden als het spreken op (formele) activiteiten en het voorzitten van bestuurs- en Algemene Leden Vergaderingen behoren tot zijn takenpakket. Daarnaast vergadert hij regelmatig met de voorzitters van broertjes- en zusterverenigingen (IFO), hierdoor onderhoudt hij de banden met hen. Daarnaast woont hij Algemene Vergaderingen van VIDIUS en Studieverenigingen Overleggen bij. Ook houdt Tom zich bezig met duurzaamheid en professionalisering binnen de vereniging. Tot slot begeleidt hij ook nog de LedenweekendCie en SponsorCie.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar voorzitter@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 231 129 94.

Noëlle Borghoff

Noëlle is met haar gezellgheid, werklust en sprankelende persoonlijkheid een fijn onderdeel van het 30e bestuur. Als secretaris is zij verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het ledenbestand, notulen en de communicatie via de mail, de nieuwsbrieven en de Facebookpagina's. Daarnaast begeleidt zij de AlmanakCie, FotoFilmCie en de VIPCie.

Indien je een vraag of opmerking hebt kun je altijd mailen naar secretaris@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 400 475 51.

Rashid Mohammad Hosseini

Zijn zorgvuldige en betrouwbare manier van werken maken Rashid een voorbeeldige penningmeester. Hij is dan ook verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging en zal zich aankomend jaar bijvoorbeeld bezig houden met de boekhouding, begrotingen, incasso's, declaraties en facturen. Daarnaast begeleidt hij de StudiereisCie en de MannenCie, en is hij verantwoordelijk voor de enige echte VOCUS-app.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar penningmeester@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 253 597 33.

Coördinator Studie-inhoudelijk

Dagmar Bon

Dagmar zal zich dit jaar voor de volle honderd procent inzetten als Coördinator Studie-inhoudelijk. Ze houdt zich onder andere bezig met Inspraak en is daardoor betrokken op vele lagen van de opleiding. Ook houdt ze zich bezig met arbeidsmarktoriëntatie en valt de StudieHoek binnen haar takenpakket. Door goed in contact te blijven met de afdeling Educatie hoopt zij mee te werken aan het best mogelijke onderwijs voor studenten. Verder begeleidt Dagmar de ChefCie en de SympoCie.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar coordinatorstudieinhoudelijk@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 298 351 16.

Coördinator Intern

Noah Rookmaaker

Noah is een enthousiaste, sociale meid die door haar gedrevenheid doelgericht te werk kan gaan. Dit zijn eigenschappen die goed van pas komen bij haar functie als Coördinator Intern. Zo zorgt zij voor het behouden van het warme en ontspannen karakter binnen de vereniging. Daarnaast begeleidt zij vijf commissies; de FeesCie, DiesCie, CreaCie, SportCie en KampCie.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar coordinatorintern@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 126 720 16.

Coördinator Extern

Anke Schreurs

De lieve Anke zal dit jaar de functie van Coördinator Extern op zich nemen. Anke's enthousiasme is aanstekelijk en zal haar helpen bij het onderhouden van de externe relaties en sponsoring van VOCUS. Ook creëert ze dit jaar de PR van VOCUS en het bestuur, en onderhoudt ze de website. Verder begeleidt ze met veel plezier de ViCie, RedakCie en ExcurCie.

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een goed gesprek kun je mailen naar coordinatorextern@svvocus.nl of bellen naar +31 (0)6 465 001 34.