Huidig bestuur

Dit jaar is het alweer de beurt aan het 31e bestuur om de vereniging in goede banen te leiden. Het is een enthousiast en veelzijdig team dat veel hoopt te leren dit academisch jaar.

Zeb Knoef

Voorzitter

Hey! Ik ben Zeb, 21 jaar en derdejaars ALPO student. Als voorzitter houd ik mij bezig met het spreken op formele activiteiten en het voorzitten van bestuurs- en Algemene Leden Vergaderingen. Ik onderhoud het contact met broertjes- en zusterverenigingen en de afdeling Educatie. Ook vertegenwoordig ik VOCUS bij koepelorganisaties zoals VIDIUS en het SVO. Verder houd ik me bezig met professionalisering binnen de vereniging. En tot slot begeleid ik dit jaar de LedenweekendCie en de LustrumCie.

Sara Hoogakker

Secretaris

Hoi! Ik ben Sara, 19 jaar en ik ben derdejaars student Onderwijswetenschappen. Als secretaris ben ik onder andere verantwoordelijk voor het ledenbestand, de notulen, communicatie op verschillende platformen, de nieuwsbrieven, het sociaal (half)jaarverslag en de jaar- en promotieplanning. Hiernaast begeleid ik met veel plezier de AlmanakCie, de FotoFilmCie en de RedakCie.

Penningmeester

Hi! Ik ben Veronike, 20 jaar en derdejaars student Onderwijswetenschappen. Als penningmeester houd ik me bezig met de geldzaken van de vereniging. Hieronder vallen zaken als de begroting, de boekhouding en de maandelijkse incasso’s. Verder begeleid ik dit jaar met veel plezier de StudiereisCie en SponsorCie!

Coördinator Onderwijs

Heyo! Ik ben Nick, 20 jaar en derdejaars student onderwijswetenschappen. Als Coördinator Onderwijs organiseer ik onder andere de CareerNight samen met andere verenigingen, regel ik de Studiehoek en heb ik contact met de Afdeling Educatie en het Landelijk Overleg Onderwijskunde en Pedagogiek. Daarnaast ben ik de Contactpersoon Inspraak, waardoor ik betrokken ben bij de vele lagen van de opleiding; voor vragen en op- of aanmerkingen omtrent het onderwijs kun je dus altijd bij mij terecht! Verder begeleid ik de CreaCie, de SympoCie en beide PromoCie-commissies.

Coördinator Intern

Hoi! Ik ben Vincent, 20 jaar oud en derdejaars student onderwijswetenschappen. Als Coördinator Intern houd ik mij bezig met het begeleiden van verschillende commissies. Namelijk de FeesCie, de DiesCie, de MannenCie, de SportCie, de KampCie en mag ik dit jaar de LustrumCie begeleiden. Daarnaast zet ik me in voor een warm en ontspannend karakter binnen de vereniging, door bijvoorbeeld feesten en borrels te organiseren.

Coördinator Extern

Hoi! Ik ben Anouk, 20 jaar en tweedejaars student Onderwijswetenschappen. Als Coördinator Extern houd ik mij vooral bezig met het behouden van partners van de vereniging en verken ik mogelijkheden met mogelijk nieuwe partners. Ook houd ik de PR van VOCUS en het bestuur bij én onderhoud ik (samen met de TechCo) de website. Daarnaast begeleid ik dit jaar met veel plezier de ViCie, de ChefCie, de ExcurCie en de TechCo.

Ingelogd als: