Huidig bestuur

Dit jaar is het alweer de beurt aan het 32e bestuur om de vereniging in goede banen te leiden. Het is een enthousiast en veelzijdig team dat veel hoopt te leren dit academisch jaar.

Vera Aalbers

Voorzitter

Hee! Ik ben Vera, 20 jaar en derdejaarsstudent Onderwijswetenschappen. Ik kijk er enorm naar uit om dit jaar als voorzitter de bestuursvergaderingen en Algemene Ledenvergaderingen voor te bereiden en voor te zitten. Daarnaast zal ik de vereniging vertegenwoordigen op formele activiteiten en bij de verschillende betrokken koepelorganisaties. Daarbij zal ik ook het contact onderhouden met de broertjes- en zusjesverenigingen van VOCUS en ga ik ook de LedenweekendCie begeleiden! Ik kijk uit naar een enorm gaaf jaar!

Julia Cartigny

Secretaris

Hey, ik ben Julia, 20 jaar en op dit moment zit ik in het derde jaar van Onderwijswetenschappen. Ik ben dit jaar de secretaris van VOCUS. Ik hou me vooral bezig met de communicatie binnen de vereniging en ook de administratie bijhouden is een deel van mijn taken. Daarnaast ben ik de notulist en zal ik van alles opschrijven tijdens de vergaderingen. Ik heb heel erg veel zin om samen met mijn bestuursgenootjes er een super leuk jaar van te maken!

Penningmeester

Hoi, Veerle hier! Ik ben 21 jaar en derdejaars studente ALPO/Onderwijswetenschappen (ik zit er een beetje tussen in). Ik heb megaveel zin om aankomend jaar de functie penningmeester te gaan vervullen! Ik zal me dus kortgezegd vooral bezig gaan houden met… geld inderdaad. Iets uitgebreider betekent dit dat ik de boekhouding, begrotingen en incasso’s van de vereniging zal gaan bijhouden. Daarnaast zal ik ook de RedakCie, StudiereisCie en de TechCo gaan begeleiden, waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik kan niet wachten om samen met mijn medebestuursleden er een supertof jaar van te maken!

Coördinator Onderwijs

Hoi allemaal, Djen hier! Dit jaar mag ik binnen VOCUS de super toffe en interessante functie Coördinator Onderwijs op me nemen. Op dit moment ben ik een derdejaars ALPO-student. Bij de twee opleidingen (ALPO en Onderwijswetenschappen) ben ik erg geïnteresseerd in de verschillende manieren hoe het onderwijs wordt vormgegeven en met deze functie leer ik daar gelukkig nog veel meer over. Dit jaar zal ik verantwoordelijk zijn voor de studie-inhoudelijke onderdelen van VOCUS, zoals de CareerNight en de Docent-van-het-jaarprijs. Daar heb ik enorm veel zin in en ik ben benieuwd welke nieuwe ontwikkelingen er doorgemaakt zullen worden! Met alle enthousiaste VOCUS-leden maken we er een topjaar van!

Coördinator Intern

Heyhoi! Ik ben Floris, 21 jaar oud en ben momenteel derdejaars student Onderwijswetenschappen. In mijn vrije tijd hou ik mij veel bezig met gezellige dingen ondernemen met mijn vrienden, sporten, muziek maken, lekker koken en op z’n tijd mag er bij mij zeker aangebeld worden voor een lekkere borrel. Dit jaar zal ik binnen VOCUS de rol van Coördinator Intern vervullen. Dit houdt in dat ik mij voornamelijk bezig zal houden met het begeleiden van de ChefCie, SponsorCie, KampCie, MannenCie, FeesCie en de DiesCie, het onderhouden van de gezellige sfeer binnen de vereniging d.m.v. het organiseren van borrels en feesten en ontferm ik mij over het bijhouden van de commissiebattle die de competitiviteit tussen de commissies op de proef stelt!

Coördinator Extern

Hooii! Ik ben Anna, ik ben 19 jaar en nu tweedejaars Onderwijswetenschappen. Ik zal dit jaar de functie Coördinator Extern op me nemen! Ik zal dus verantwoordelijk zijn voor werven en behouden van samenwerkingen met bedrijven. Verder ik zal mij bezighouden met PR gerelateerde taken en ook de ExcurCie, ViCie en de VIPCie begeleiden. Ik kijk ontzettend uit naar aankomend jaar!

Ingelogd als: