Huidig bestuur

Dit jaar is het alweer de beurt aan het 33e bestuur om de vereniging in goede banen te leiden. Het is een enthousiast en veelzijdig team dat veel hoopt te leren dit academisch jaar.

Ian Holtland

Voorzitter

Dag allemaal. Mijn naam is Ian Holtland, ik ben nu 21 jaar oud en alweer vierdejaars ALPO-student. Dit jaar mag ik de voorzitter zijn van VOCUS, waar ik echt een super toffe taak vindt. Ik mag vergaderingen leiden en heb als taak ervoor te zorgen dat de zaken binnen de vereniging goed verlopen. Ik probeer ervoor te zorgen dat de leden van de vereniging een heel gezellig en liefdevol jaar hebben, net zoals de vereniging mij dat heeft gegeven. Dat doe ik natuurlijk niet alleen, maar met mijn vijf andere bestuursleden, en zij zijn echt enorme toppers. Je mag mij altijd appen/bellen/mailen, dus doe dat gerust! Mijn gegevens staan hiernaast.

Secretaris

Lieve allemaal, Mijn naam is Larissa, ik ben 22 jaar oud en vierdejaarsstudent aan de ALPO. Dit jaar ben ik de Secretaris van Studievereniging VOCUS. Als Secretaris ben ik onder andere verantwoordelijk voor de @svvocus Instagram, beheer ik de mailbox, notuleer ik bij ALV’s en bestuursvergaderingen en verzorg ik om de week de nieuwsbrief. In mijn vrije tijd ben ik dol op lezen, schilderen of de hele avond (slechte horror)films kijken onder het genot van een kop zoethoutthee. Ik kijk enorm uit naar dit jaar en ik kan niet wachten om jullie te spreken en te ervaren wat voor geweldige activiteiten er dit jaar gaan zijn.

Penningmeester

Hallo! Ik ben Jochem en dit jaar ben ik de penningmeester van VOCUS. Ik ben 21 jaar en vierdejaars student. Dit jaar zal ik dus vooral bezig zijn met het geld van de vereniging; de boekhouding, incasso’s en begrotingen. Hier heb ik mega veel zin in! Verder ondersteun ik mijn mede-bestuursgenoten waar nodig en zet ik mij in om de positieve sfeer binnen de vereniging door te zetten. Ik hoop dit jaar veel te leren en ga ervan uit dat ik veel leuke (VOCUS) herinneringen zal maken. Dit doe ik natuurlijk samen met de rest van mijn bestuursgenootjes. Mocht je gedurende het jaar een vraag hebben over geld, begrotingen of totaal iets anders, dan mag je altijd bij mij aankloppen!

Coördinator Onderwijs

Hey allemaal! Ik ben Emilie, 21 jaar en dit jaar Coördinator Onderwijs van VOCUS. Als vierdejaars ALPO-student begeef ik me ondertussen al een poosje in de gangen van zowel de Hogeschool Utrecht als de Universiteit Utrecht. Ik vind het erg interessant en leuk dat ik me vanuit mijn functie hiermee bezig kan blijven houden als contactpersoon van de docenten, maar nu vanuit een nieuw perspectief. Daarnaast houd ik me ook bezig met alle andere studie-inhoudelijke aspecten van onze vereniging, zoals onder andere de boekenlijsten en de samenvattingen en lesinspiraties die jullie insturen. Daarnaast haal ik ook veel plezier uit het stukje pr dat ik af en toe op kan pakken, bijvoorbeeld met de ChielVOCUS instagram. Tenslotte ben ik dit jaar ook een van de vertrouwenscontactpersonen voor de vereniging, hierover kun je meer lezen onder het kopje vertrouwenscontactpersonen. Je kan me over deze en heel veel andere dingen altijd aanspreken of gewoon een gezellig praatje komen maken!

Coördinator Intern

Mijn naam is Lukas. Ik ben vierdejaars ALPO-student en dit jaar ook nog eens de Coördinator Intern van het 33e bestuur van onze mooie vereniging! Als Coördinator Intern ben ik een soort vliegende keep voor de commissies: ik reserveer ruimtes voor activiteiten en vergaderingen, organiseer samen met Jochem de commissiebattle en begeleid zelf de vijf leukste commissies van VOCUS! Daarnaast geef ik leden ruimte voor het organiseren van een ledenactiviteit of het oprichten van een clubje. Ook ondersteun ik Ian waar nodig als vicevoorzitter. Je kunt mij altijd benaderen met vragen over de commissiebattle of als je gewoon zin hebt om een kopje koffie te halen bij Gutenberg (mijn spaarkaart is bijna vol).

Coördinator Extern

Heyyy, Lotte hier! Ik ben 19 jaar en tweedejaars OWW-student. Ik mag dit jaar de prachtige rol van Coördinator Extern vervullen. Ik houd me dus bezig met het werven en behouden van samenwerkingen met bedrijven. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de PR. Dus als je vragen hebt over posters of illustrator kun je altijd bij mij aankloppen! Verder zet ik mij ook in om de gezellige en positieve sfeer binnen de vereniging te behouden. Ik kijk ernaar uit om veel te leren en heb super veel zin om er een geweldig jaar van te maken samen met mijn vijf lieve medebestuursleden!

Ingelogd als: