Hey! Ik ben Eline Pothoven, 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de bachelor Onderwijswetenschappen. Dit collegejaar ben ik het student-lid in het Managementteam van de opleiding!

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Dan vraag je je vast af wat ik dan eigenlijk doe dit jaar. Dit jaar is het mijn taak om de stem van de student te laten horen wanneer er beleidskeuzes gemaakt worden. Dit doe ik door verschillende vergaderingen bij te wonen waarin er beleidskwesties worden besproken op het gebied van de kwaliteit en inrichting van het onderwijs. Gedurende het jaar heb ik ook mijn eigen onderwerpen die ik kan aankaarten, om zo de dingen die spelen onder studenten ook onder de aandacht te brengen. Ik heb nauw contact met de andere studentleden van de Inspraak (OC, MT Master OWW, CT ALPO) om zo bij te dragen aan het beste onderwijs!

Ook ben ik samen met de Bachelordirecteur verantwoordelijk voor de promotie van de opleiding, super leuk! Hiervoor begeleid ik ook de PromoCie, een commissie bij VOCUS die mij helpt bij het organiseren van meeloopdagen, schoolvoorlichtingen en open dagen.

Dus heb jij vragen, opmerkingen, tips, tops, klachten of complimenten over de opleiding? Laat het mij vooral weten! Je mag me aanspreken als je me ziet rondlopen, maar je mag me ook altijd een mailtje sturen.