Hoi!

Dit jaar bestaat de OC van de ALPO uit drie energieke studenten die zin hebben om in gesprek te gaan over het verbeteren van de opleiding.

Corné is de leergierige en enthousiaste student die ernaar streeft de opleiding voor elke student zo fijn mogelijk te maken; bij een vraag, een verbeterpunt of juist positieve feedback over de opleiding kan je hem altijd contacten.

Merel mag dan in de minderheid zijn tussen deze mannen, maar weet zeker wel van aanpakken en staat voor je klaar voor allerlei vragen, opmerkingen of waar je dan ook tegenaan loopt!

Lukas is de enthousiaste druktemaker die je altijd aan mag spreken als je je stage ongelooflijk fantastisch vindt, enorm hebt genoten van de pedagogische inzichten van de Hogeschool of juist in slaap ben gevallen tijdens een college.

Samen richten wij ons dit jaar op alle ALPO-studenten die graag laten horen wat ze vinden over de loop van zaken van de opleiding. Via de padlets van elk vak, de panelgesprekken aan het eind van elk blok en onze socials, WhatsApp en mail kan iedereen tips en tops voor de opleiding kwijt.

Met z’n allen maken we de ALPO steeds een beetje beter! Laat jij ook van je horen?

Groetjes,

Merel, Corné en Lukas

Mail: oc.alpo@uu.nl

Insta: @alpo_inspraak

FB: @inspraakalpo