Inspraak ALPO

Binnen de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs zijn studenten betrokken bij beslissingen over onderwijs en onderzoek. Deze studenten hebben inspraak op het beleid binnen de opleiding. Voor vragen of opmerkingen over de opleiding kun je altijd bij één van de Insprakers terecht. Hieronder vind je meer informatie over de Insprakers van de ALPO.

Insprakers ALPO

OpleidingsCommissie (OC)

Hoi!

Wij zijn Anne, Jacqueline en Yorine, derdejaars ALPO, en wij vormen samen de opleidingscommissie (OC) voor komend jaar. Dit houdt in dat wij dit jaar jullie belangen behartigen door aan het einde van elk blok panelgesprekken te organiseren om de cursussen te evalueren. Daarnaast zijn wij het hele jaar bereikbaar voor klachten/opmerkingen wat betreft de opleiding via oc.alpo@uu.nl. Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet en spreek ons vooral aan! Wij hebben er in ieder geval zin in!

Wij hopen jullie zoveel mogelijk te kunnen helpen! Mail ons gerust op oc.alpo@uu.nl of spreek ons aan wanneer je ons tegenkomt.

Coördinatieteam (CT)

Hoi allemaal!

Mijn naam is Imke Burgers, ik ben twintig jaar oud en derdejaars ALPO-studente. Dit jaar ben ik het student-lid van het CoördinatieTeam van de ALPO. Het CoördinatieTeam neemt beslissingen over de opleiding en hierin mag ik de studenten vertegenwoordigen! Ook ga ik dit jaar aan de slag met projecten om de kwaliteit van de opleiding te verbeteren. Om dit zo goed mogelijk te doen, heb ik veel contact met de OpleidingsCommissie en de andere Insprakers. Verder houd ik mij bezig met het mentoraat en ben ik verantwoordelijk voor de promotie van de opleiding.

Heb je vragen, tips of ideeën voor de ALPO? Spreek me gerust aan of stuur een mailtje naar i.g.j.burgers@students.uu.nl.

Jaarvertegenwoordiger worden?

Wil jij ook inspraak hebben in je opleiding? Dan kan dat! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die met ons cursussen willen evalueren. Mocht je dit willen? Dan kun je je opgeven als jaarvertegenwoordiger! Stuur dan een mail naar oc.alpo@uu.nl.