Inspraak Faculteitsraad

Dit jaar vormen Tom, Frederike, Sannah, Leanka, Naomi, Babette en Ellen de studentengeleding van de Faculteitsraad voor het collegejaar 2018-2019. Allemaal studeren ze aan de Faculteit Sociale Wetenschappen, willen ze de belangen van de ‘studenten behartigen én daarnaast een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs. Met zijn zevenen streven ze ernaar om de studenten van onze faculteit zo goed mogelijk te vertegenwoordigen tijdens de Raadsvergaderingen met het Faculteitsbestuur. Naast deze vergaderingen zetten zij zich voor de studenten in door belangrijke thema’s binnen de faculteit op te pakken en kritisch te kijken naar plannen van het Faculteitsbestuur.

Insprakers Faculteitsraad (FR)

Frederike Jansen

Mijn naam is Frederike, 20 jaar en 3e jaars student Onderwijswetenschappen, maar misschien kennen jullie me wel als de voorzitter van Bestuur 27. Dit jaar vorm ik samen met zeven andere studenten de S-geleding van de Faculteitsraad. Wij houden ons bezig met faculteitsbrede zaken en vergaderen ongeveer een keer per maand met het faculteitsbestuur (de vergaderingen zijn openbaar, dus kom vooral een keertje langs!). In duo’s richten wij ons verder op verschillende jaarthema’s, zo zal ik mij dit jaar voornamelijk richten op onderwijskwaliteit, interdisciplinair onderwijs, arbeidsmarktorientatie en studentvoorzieningen. Je kunt ons altijd mailen, maar benader me ook vooral persoonlijk als je vragen hebt over of ideeën voor de jaarthema’s, of faculteitszaken in het algemeen!

Vragen, opmerkingen of suggesties?

Zoals de naam al aangeeft, houden wij ons bezig met zaken die faculteitsbreed zijn en daardoor niet altijd heel zichtbaar voor studenten. Toch is het belangrijk dat we nauw samenwerken met de opleidingen, om zo echt alle studenten van FSW te kunnen vertegenwoordigen. Daarnaast horen we ook graag jullie opmerkingen, vragen en suggesties! Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen! Je kunt ons bereiken via sw-faculteitsraadstudenten@uu.nl. Heb je andere opmerkingen die misschien iets opleidingsspecifieker zijn? Neem dan contact op met de OC van OWW of ALPO!