Inspraak (pre-)master OWW

Binnen de (pre-)master Onderwijswetenschappen zijn studenten betrokken bij beslissingen over onderwijs en onderzoek. Deze studenten hebben inspraak op het beleid binnen de opleiding. Voor vragen of opmerkingen over de opleiding kun je altijd bij één van de Insprakers terecht. Hieronder vind je meer informatie over de Insprakers van de (pre-)master Onderwijswetenschappen.

Insprakers (pre-)master OWW

OpleidingsCommissie (OC)

Dit collegejaar mogen wij, Ysbrand, Rachelle, Rosa (voor de master) en Olaf (voor de pre-master), als OC verschillende taken op ons nemen. Wij zullen dit collegejaar verschillende taken op ons nemen, zo zullen we als klankbord voor studenten fungeren, bij mastervoorlichtingavonden en meeloopdagen begeleiden en bijdragen aan de onderwijsinnovatie. We zijn gemotiveerd om er een leerzaam en goed onderwijskundig jaar van te maken en verwachten ook veel te leren in de OC. Je kunt bij ons voor van alles terecht: met klachten, moeilijkheden, vragen of suggesties.

Wij zijn te bereiken op pac.rema.es@uu.nl en daarnaast kun je terecht op onze Facebook pagina.

Managementteam (MT)

Ik ben Robbert, dit jaar student-lid van het managementteam van de master Onderwijswetenschappen. Dit houdt in dat ik op managementniveau meepraat over onderwijszaken als internationalisering, digitalisering, werkdruk etc. Ook help ik mee met het organiseren van de open dag en meeloopdagen voor de master.

Heb je vragen, opmerkingen of klachten over zaken die op opleidingsniveau spelen? Spreek mij dan vooral aan of stuur een e-mail naar r.kapitein@uu.nl

Jaarvertegenwoordiger worden?

Wil jij ook inspraak hebben in je opleiding? Dan kan dat! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die met ons cursussen willen evalueren. Mocht je dit willen? Dan kun je je opgeven als jaarvertegenwoordiger! Stuur dan een mail naar o.pijl@students.uu.nl.