Introductiekamp ‘Welkom in de feesttent’

o.d.z. Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist

Datum 27 – 29 augustus

Voor Eerstejaars ALPO & OWW (bachelor & (PRE)Master)

Locatie Hunsel

Kosten €45 – €55

"Wat een leuke tijd! Je weet gelijk bij aanvang van je studie wie je medestudenten zijn, aangezien bijna alle eerstejaars meegaan."
Noah
Deelnemer introkamp 2019

Op 27, 28 en 29 augustus is het zover! VOCUS organiseert dit weekend het kamp “Welkom in de feesttent”. Dit kamp is speciaal voor eerstejaarsstudenten van Onderwijswetenschappen en ALPO van studiejaar 2021-2022 en zal dus ook niet toegankelijk zijn voor ouderejaarsstudenten. Voor slechts 45-50 euro krijg je een volledig verzorgd weekend aangeboden. Dit is natuurlijk hét moment om andere eerstejaarsstudenten te ontmoeten. Dit kamp zul je je hele studententijd blijven koesteren! Daarnaast kun je kennis maken met het bestuur van onze super gezellige Studievereniging VOCUS. Dit alles maakt dat het een heerlijk begin van je studententijd zal zijn! Het is wellicht goed om te laten weten dat dit echt een introductiekamp is, waarin niks moet en alles mag. Het kamp is gericht op ontspanning en elkaar leren kennen op een laagdrempelige manier. Heel relaxt dus, je kan lekker je eigen ding doen!

Waarom wil je dit niet missen?

Het introductiekamp is een geweldige start van je studententijd. Je bent drie dagen non-stop samen met andere eerstejaarsstudenten, waardoor je van alles meemaakt met elkaar. Na het kamp ga jij je eerste studieweek al in met bakken ervaring, herinneringen én nieuwe vrienden! Daarnaast leer je tijdens het weekend VOCUS en het bestuur kennen. VOCUS verzorgt verschillende studie-inhoudelijke en ontspannende activiteiten voor studenten OWW en ALPO. Tijdens het introductiekamp leer je van alles over de verenigingen en wat VOCUS voor jou zou kunnen betekenen om alles uit je studententijd te halen!

Hoe ziet het introkamp eruit?

Dag 1

De kop is eraf! De eerste dag van het kamp zullen we gebruiken om naar de kamplocatie te reizen en beginnen we met de eerste kennismakingsspellen. Op deze manier leer je in no time je medestudenten kennen, de sfeer zal er direct goed inzitten! Nadat je het dorp verkend hebt, zullen we de eerste avond natuurlijk direct goed afsluiten met een feest; daar hebben we er dit jaar al te veel van moeten missen!

Dag 2

Op zaterdag barst de strijd pas echt los! In groepsverband zal je met wat groepsgenootjes de strijd aan gaan tegen de andere groepen. Dit zal er natuurlijk voor zorgen dat je jouw medestudenten alvast goed leert kennen. De avond wordt ingewijd met een debielenquiz, waarin je jezelf nogmaals kan bewijzen. Ook deze avond wil je natuurlijk niet naar bed zonder het welverdiende feest bij te hebben gewoond!

Dag 3

Op zondag krijgen jullie alle tijd om rustig wakker te worden en goed te kunnen ontbijten. Vervolgens zal eindelijk het moment aanbreken waar je zo lang op gewacht hebt: Je krijgt te horen welk team het beste resultaat heeft geboekt tijdens de opdrachten van afgelopen weekend! Vervolgens is er tijd om je spullen weer bij elkaar te verzamelen en met een lach en een traan de grote trip richting huis maken met een koffer vol nieuwe ervaringen, vrienden en herinneringen…

Wat moet ik doen om mee te gaan?

Bijna niks, je hoeft je alleen in te schrijven via onderstaande knop en hou in de zomervakantie je mail in de gaten voor een paklijst, reisinformatie en overige info. We zien je graag 27 augustus in de feesttent!