Kandidaatsbestuur

Aankomend jaar is het alweer de beurt aan het 32e bestuur om de vereniging in goede banen te leiden. Hieronder stelt Kandidaatsbestuur 32 zich aan jullie voor!

Voorzitter

Hi! Ik ben Vera, 20 jaar en tweedejaars student Onderwijswetenschappen. Ik kijk er enorm naar uit om volgend jaar als voorzitter de bestuursvergaderingen en Algemene Ledenvergaderingen voor te zitten en de vereniging te vertegenwoordigen op formele activiteiten en bij de verschillende betrokken koepelorganisaties. Daarbij zal ik ook het contact onderhouden met de broertjes- en zusjesverenigingen van VOCUS en ga ik ook een (aantal) commissie(s) begeleiden! Ik kijk uit naar een enorm gaaf jaar!

Secretaris

Hey, ik ben Julia, 20 jaar en op dit moment zit ik in het tweede jaar van Onderwijswetenschappen. Ik heb heel erg veel zin om volgend jaar aan de slag te gaan als secretaris! Ik ga me dit jaar bezighouden met de communicatie en ook de administratie bijhouden is een deel van mijn taken. Daarnaast ben ik notulist en zal ik van alles opschrijven tijdens de vergaderingen. Ik heb heel erg veel zin om samen met mijn kandidaatsbestuursgenootjes er een super leuk jaar van te maken!

Penningmeester

Hee, Veerle hier! Ik ben 21 jaar en studente Onderwijswetenschappen. Ik heb megaveel zin om aankomend jaar de functie penningmeester te mogen vervullen! Ik zal me dus kortgezegd vooral bezig gaan houden met… geld inderdaad. Iets uitgebreider betekent dit dat ik de boekhouding, begrotingen en incasso’s van de vereniging zal gaan bijhouden. Daarnaast zal ik ook een aantal commissies gaan begeleiden, waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik kan niet wachten om samen met mijn medebestuursleden dit jaar in te gaan!

Coördinator Onderwijs

Hoi allemaal, Djen hier! Volgend jaar mag ik binnen VOCUS de super toffe en interessante functie Coördinator Onderwijs op me nemen. Op dit moment ben ik een tweedejaars ALPO-student. Bij de twee opleidingen (ALPO en Onderwijswetenschappen) ben ik erg geïnteresseerd in de verschillende manieren hoe het onderwijs wordt vormgegeven en met deze functie zal ik daar vast en zeker nog veel meer over leren. Dit jaar zal ik verantwoordelijk zijn voor de studie-inhoudelijke onderdelen van VOCUS, zoals de CareerNight en de Docent-van-het-jaarprijs. Daar heb ik enorm veel zin in en ik ben benieuwd welke nieuwe ontwikkelingen er doorgemaakt zullen worden! Met alle enthousiaste VOCUS-leden gaan we er een topjaar van maken!

Coördinator Intern

Heyhoi! Ik ben Floris, 21 jaar oud en ben momenteel tweedejaars/derdejaars student Onderwijswetenschappen. In mijn vrije tijd hou ik mij veel bezig met gezellige dingen ondernemen met mijn vrienden, sporten, muziek maken, lekker koken en op z’n tijd mag er bij mij zeker aangebeld worden voor een lekkere borrel. Aankomend jaar zal ik binnen VOCUS de rol van Coördinator Intern vervullen. Dit houdt in dat ik mij voornamelijk bezig zal houden met het begeleiden van commissies, het onderhouden van de gezellige sfeer binnen de vereniging d.m.v. het organiseren van borrels en feesten en ontferm ik mij over het bijhouden van de commissiebattle die de competitiviteit tussen de commissies op de proef stelt!

Coördinator Extern

Hooii! Ik ben Anna, ik ben 19 jaar en nu eerstejaars Onderwijswetenschappen. Ik zal aankomend jaar de functie Coördinator Extern op me nemen! Ik zal dus verantwoordelijk zijn voor werven en behouden van samenwerkingen met bedrijven. Verder ik zal mij bezighouden met PR gerelateerde taken en ook een aantal commissies begeleiden. Ik kijk ontzettend uit naar aankomend jaar!

Ingelogd als: