Kandidaatsbestuur

Aankomend jaar is het alweer de beurt aan het 31e bestuur om de vereniging in goede banen te leiden. Hieronder stelt Kandidaatsbestuur 31 zich aan jullie voor!

Voorzitter

Hey! Ik ben Zeb, 20 jaar en ben nu een tweedejaars ALPO student. Als voorzitter ben ik volgend jaar verantwoordelijk voor het leiden van bestuurs- en Algemene Leden Vergaderingen en het spreken op formele activiteiten. Verder zal ik de vereniging vertegenwoordigen bij koepelorganisaties zoals VIDIUS en SVO, en onderhoud ik het contact met broertjes- en zusjesverenigingen. Daarnaast zal ik nog een paar commissies gaan begeleiden. Ik heb er erg veel zin in om me, samen met mijn mede-kandidaatsbestuursleden, komend jaar in te gaan zetten voor VOCUS!

Secretaris

Hoi! Ik ben Sara, ik ben 19 en studeer Onderwijswetenschappen. Ik ben ontzettend enthousiast om volgend jaar de functie secretaris te mogen bekleden! Ik ga aan de slag met (onder andere) administratie en communicatie en kan niet wachten om het bestuursjaars officieel af te trappen. Ik heb er zin in, het wordt een mooi jaar!

Penningmeester

Hi! Ik ben Veronike, 19 jaar en tweedejaars student Onderwijswetenschappen. Volgend jaar zal ik de functie van penningmeester gaan vervullen. Ik zal mij gaan bezighouden met de financiën van de vereniging. Taken die hierbij horen zijn de boekhouding, de begroting en de incasso’s. Ook mag ik een aantal commissies gaan begeleiden. Ik heb heel veel zin in volgend jaar!

Coördinator Studie-inhoudelijk

Heyo! Ik ben Nick. Ik ben 20 jaar oud en ben momenteel bezig met mijn tweede jaar Onderwijswetenschappen. Al sinds het afronden van de CITO-toets heb ik interesse in het verbeteren van het onderwijs. Waar beter te beginnen dan binnen mijn eigen studie als de Coördinator Studie-inhoudelijk van de allermooiste vereniging. Geleid door input van leden zal ik me volgend jaar bezighouden met de studie-inhoudelijke aspecten binnen VOCUS, zoals de afdeling Educatie, Inspraak en alumni. Samen met dit dream-team kijk ik ernaar uit om er een topjaar van te maken!

Coördinator Intern

Hey! Ik ben Vincent, 20 jaar oud en tweedejaars student Onderwijswetenschappen. Komend jaar zal ik bij VOCUS de rol van Coördinator Intern gaan vervullen. Dit houdt in dat ik mij voornamelijk bezig zal gaan houden met het begeleiden van een aantal commissies en de competitiviteit tussen commissies aan de hand van de commissiebattle. Daarnaast zal ik mij inzetten voor het waarborgen van de gezellige en warme sfeer van de vereniging, door borrels en feesten te organiseren.

Coördinator Extern

Heey! Ik ben Anouk, 20 jaar en ik zit nu in mijn eerste jaar van Onderwijswetenschappen. Volgend jaar zal ik de taak van Coördinator Extern op me nemen. Als Coördinator Extern zal ik mij vooral bezighouden met de (externe) samenwerkingsrelaties van VOCUS. Daarnaast neem ik nog een aantal taken gerelateerd aan PR en de website op me. Ook zal ik een aantal commissies gaan begeleiden. Ik kan niet wachten en heb er ontzettend veel zin in!

Ideeënbus