KasCo

Elk jaar heeft VOCUS een Kas Commissie (KasCo) die de kas en de boekhouding controleren. Zij doen dit om te zorgen dat hier geen fouten in staan en er zorgvuldig omgegaan wordt met de financiën van de vereniging. De KasCo heeft nauwe contacten met de penningmeester. De KasCo bestaat uit 2 leden.

Annerieke Roelemans

ALGEMEEN LID

Melanie Rozengarden

ALGEMEEN LID

Jij kan volgend jaar in de KasCo!

Wil jij volgend jaar de vereniging en het bestuur van VOCUS ondersteunen en ervaring opdoen met het controleren van de boekhouding? Dat kan! Solliciteer dan voor een plekje in de KasCo!

Ieder collegejaar is VOCUS op zoek naar 2 enthousiaste leden die een plekje willen vervullen in de KasCo!

Wat kunnen wij je bieden binnen de KasCo:

Lijkt dit je wat en wil jij in de KasCo?

In de lentemaanden wordt de nieuwe sollicitatiedeadline bekend, wil jij vast beginnen aan je motivatiebrief? De volgende punten moeten er sowieso in voor komen:

Ingelogd als: