Lustrumweek

Lieve VOCUS-leden,

De invulling van de lustrumweek ‘EXTASE’ is rond, locaties zijn geregeld, prijzen zijn bekend en tijden zijn vastgezet. De LustrumCie is al in extase en hopelijk jullie ook. Van 6 tot en met 12 juni 2022 gaan alle remmen los in dé ultieme week van jouw VOCUS-tijd. Op deze pagina kan jij alles vinden aangaande onze lustrumweek. Dus kijk maar goed rond en bemachtig gauw jouw plekje tijdens deze onvergetelijke week.

Liefs,

De LustrumCie

Passe-Partout

Activiteiten

Lustrumopwekking

Verliefd op het buffet

Georganiseerd door: LustrumCie
Tijd: 14 februari 2021 van 12:00 tot 16:00
Prijs: €4
Locatie: Evenementenruimte Langeveld

Lieve VOCUS-leden,

Eindelijk is het dan zo ver: de lustrumweek breekt aan! Dit moment kunnen we niet ongezien voorbij laten gaan. Als opening van de lustrumweek gaan wij een warmhartige samenwerking aan met de ChefCie. We bieden je een heus lustrumopwekkende buffet aan in de evenementenruimte van het Langeveldgebouw. Je zal in extase gebracht worden met overheerlijke afrodisiaca, sensuele gerechten en spannende ervaringen. Lust(rum) jij pap van van een uitdaging? Kom dan langs! Je bent welkom om tussen 12:00 uur en 16:00 uur binnen te lopen voor een hapje, drankje en gezelligheid.

Let op: Schrijf je in voorafgaande aan de activiteit. Heb jij een Golden/Silver package? Dan ben je automatisch ingeschreven.

Liefs,

De LustrumCie

Alumni Avond: Onderwijsparade

(onder)wijs met VOCUS

Georganiseerd door: LustrumCie
Tijd: 15 februari 2021 van 19:00 tot 21:30 met aansluitende borrel
Prijs: Gratis
Locatie: Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht, Parnassos Cultuurcentrum

Lieve leden en medewerkers,

Studievereniging VOCUS draagt al 30 jaar lang bij aan persoonlijke ontwikkeling, herinneringen en studie-inhoudelijke verbreding. De vereniging verbindt mensen met gezamenlijke interesses en biedt studenten hun eerste netwerk binnen de onderwijswetenschappelijke wereld. Deze geschiedenis wil Studievereniging VOCUS dan ook graag met haar alumni-leden, leden en de medewerkers van de afdeling Educatie vieren tijdens een heuse Onderwijsparade.

Tijdens deze onderwijsparade zullen we vieren waar wij voor staan: de (studie-inhoudelijke) ontwikkeling van haar leden en aanverwanten. Twee gasten zijn uitgenodigd om workshops en presentaties te geven over relevante onderwerpen, vraagstukken en theorieën passend bij het thema van dit lustrumjaar: Extase. Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om weer in contact te komen met oude bekenden en nieuwe gezichten tijdens de uitgebreide borrel aan het einde van de avond.

Deze avond is specifiek voor alumni, maar leden zijn zeker welkom, omdat ook zij genieten van de ontwikkeling die Studievereniging VOCUS aanbiedt. Daarnaast hebben medewerkers van de afdeling bijgedragen aan onze ontwikkeling als onderwijswetenschapper of academische leerkracht. Een avond die hopelijk 30 jaar verenigingsleven en alle kennis samenvat in één pakket.

Wil jij deze viering niet missen? Wees er dan op 15 februari bij! Schrijf je gauw in via de volgende link:

Liefs,

De LustrumCie

Ecstasy on Ice

Wie kust als eerste het (Soft)ijs?

Georganiseerd door: LustrumCie
Tijd: 16 februari 2021 van 21:30 tot 23:30
Prijs: €5
Locatie: Mississippidreef 151, 3565 CE Utrecht De Vechtsebanen Sports & Businesscampus

Lieve VOCUS-leden,

Aangezien het weer enorm onvoorspelbaar is in ons heerlijke kikkerlandje, kun je je met deze activiteit wel verzekeren dat je dit jaar weer eens die ijzers kunt onderbinden! Misschien schaats je er al jaren op los, of heb je nog nooit op schaatsen gestaan. Het maakt allemaal niet uit, want op woensdag 16 februari tussen 21:30 uur en 23:30 uur leer jij tijdens een heuse schaatsclinic nog beter schaatsen dan ooit tevoren.

Het lenen van schaatsen en het krijgen van een clinic is allemaal inbegrepen in de prijs! Het enige wat jij die avond hoeft te doen, is jezelf begeven naar de Vechtsebanen en een paar heerlijke pirouettes draaien op die mooie schaatsen van je. En als het schaatsen nou niet helemaal lekker ging, of als je juist helemaal in extase bent van jouw eigen schaatskunsten, kun je (als de maatregelen het toelaten) daarna nog heerlijk een paar drankjes achterover gooien bij een kleine borrel met Softijs.

Wij hopen jullie allemaal 16 februari op het ijs te zien!

Let op: Deze activiteit is alleen voor Golden Package houders. Indien er afmeldingen zijn, zullen mensen tijdens de na-inschrijving van 24 januari een plek kunnen bemachtigen. De prijs voor deze leden is 5 euro.

Liefs,

De LustrumCie

Lustrumfeest: Colourful

Are you going to glow tonight?

Georganiseerd door: LustrumCie
Tijd: 17 februari 2021 van 20:00 tot 00:00
Prijs: €4,50
Locatie: Back & Fourth

Lieve VOCUS-leden, Lieve externen,

Are you going to glow Thursday night? We vieren op kleurrijke wijze een week lang Extase, maar ook 30 jaar VOCUS en 30 jaar unieke avonden. Dit alles doen we tijdens het lustrumfeest op 17 februari. Glow in the dark verf, blacklights en de tofste muziek. Alles staat voor je klaar om het dak eraf te blazen en jezelf nog één keertje in extase te brengen. Wie weet gloei jij na de avond wel met iemand samen?

Naast dat we dit samen met leden zullen vieren, kan jij het ook vieren met je beste vrienden, vvv’tjes en misschien zelfs je ouders. Het feest is open voor externen en kunnen net zo hard meegenieten.

Verplicht: QR-code en ID
Tips: Stal je fiets op Neude en doe een wit shirt aan.

Let op: Heb jij een Golden/Silver package? Dan ben je automatisch ingeschreven.

Wij hopen jullie allemaal 17 februari in Back & Fourth te zien!

Liefs,

De LustrumCie

24-uursreis

Wie piekt er het langst?

Georganiseerd door: LustrumCie
Tijd: 19 en 20 februari 2021 van 7:00
Locatie: Vertrek vanaf USP
Prijs: €45
Deadline inschrijven: 31 januari

Lieve VOCUS-leden,

Jullie hebben al verschillende activiteiten van de Lustrumweek voorbij zien komen, maar deze laatste activiteit wil je echt niet missen! Wie wil zijn week nu niet in extatische toestand afsluiten met ander VOCUS-leden? De knaller van de Lustrumweek, houd je vast! We gaan met z’n allen van 19 op 20 februari op een 24-uursreis. Dat houdt inderdaad in dat we met z’n allen 24 uur lang op pad zijn.

‘s ochtends vroeg zullen we vertrekken vanaf Utrecht Science Park met onze privé buschauffeur. Hij zal ons rijden naar een nog onbekende locatie in het BUITENLAND. Hier hebben we genoeg tijd om de stad te ontdekken met een stadstour en ‘s nachts de hotste clubs en kroegen te ontdekken. We zullen om ongeveer 03:00 uur ‘s nachts richting onze bus rollen om met de bus naar huis te reizen.
Als klap op de vuurpijl mogen we jullie bekend maken dat we zeker niet zonder tussenstop naar onze mysterieuze plaats van bestemming zullen reizen. We zullen onderweg stoppen bij een befaamde brouwerij. Hier zullen we een rondleiding krijgen en ons smaakpalet verfijnen met een overheerlijke bierproeverij. Ontzettend tof! Allemaal inbegrepen bij deze reis. Dit wil je dus écht niet missen.

Woon je niet in Utrecht? Geen probleem! We zorgen met de LustrumCie dat je een slaapplekje krijgt, zodat ook jij op tijd in de bus kan stappen. Wil jij een plek aanbieden aan een ander lid? Geef dat dan ook vooral aan bij je inschrijving. We zullen dan contact met je opnemen hierover.

LET OP: Leden met een Golden Package krijgen voorrang voor deze activiteit (én korting). Daarnaast hebben Silver Package-eigenaren de mogelijkheid om aan te sluiten in de prioritylane en krijgen ze als eerste recht op een plekje voor deze reis.

Liefs,

De LustrumCie

Ingelogd als: