Alumni-avond: Onderwijsparade

Studievereniging VOCUS draagt al 30 jaar lang bij aan persoonlijke ontwikkeling, herinneringen en studie-inhoudelijke verbreding. De vereniging verbindt mensen met gezamenlijke interesses en biedt studenten hun eerste netwerk binnen de onderwijswetenschappelijke wereld. Deze geschiedenis wil Studievereniging VOCUS dan ook graag met haar alumni-leden, leden en de medewerkers van de afdeling Educatie vieren tijdens een heuse Onderwijsparade.Tijdens deze onderwijsparade zullen we vieren waar wij voor staan: de (studie-inhoudelijke) ontwikkeling van onze leden en aanverwanten. Twee gasten zijn uitgenodigd om workshops en presentaties te geven over relevante onderwerpen, vraagstukken en theorieën passend bij het thema van dit lustrumjaar: Extase. Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om weer in contact te komen met oude bekenden en nieuwe gezichten tijdens de uitgebreide borrel aan het einde van de avond.Deze avond is specifiek voor alumni, maar leden zijn zeker welkom, zodat ook zij kunnen genieten van de ontwikkeling die Studievereniging VOCUS aanbiedt. Daarnaast hebben medewerkers van de afdeling bijgedragen aan onze ontwikkeling als onderwijswetenschapper of academische leerkracht. Een avond die hopelijk 30 jaar verenigingsleven en alle kennis samenvat in één pakket.

Datum: 8 juni
Tijd: 19:00 uur – 21:30 uur + afsluitende borrel
Prijs: Gratis
Locatie: Parnassos

Wil jij deze viering niet missen? Wees er dan op 8 juni bij!

Let op: Heb jij een Golden/Silver package? Dan ben je automatisch ingeschreven.