CreaCie: Giraffiti

Heb jij altijd al een beetje een raaskal willen zijn? Altijd al de machtig lange arm van vrouw Justitia willen treiteren? Dat kan! De CreaCie heeft namelijk de coolste activiteit ooit voor jullie geregeld!

Op 31 mei om 19:00 uur gaan wij, in het Cambridgepark, onder begeleiding van een extreem professionele professional een graffiti-workshop doen. Laat je innerlijke Vincent van Rijn vrij op de canvas en spuit zoals je nog nooit gespoten hebt! Heb je geen idee hoe zo’n graffitibus nou werkt en was je verbaasd dat je hem niet op 9292 kon zien? Maakt niet uit! Omdat de professionals zo professioneel zijn, zullen ze jou aan je bekliederde handjes meenemen en zorgen dat ook jij Rembrandt van Gogh kan worden.

Voor de spotgoedkope prijs van 5 euro gaan we een uurtje lang graffiti’en, gevolgd door een gezellige naborrel van een uurtje (of langer ;)) met wat biertjes op kosten van de leukste commissie van Nederland. Schrijf je dus vooral in via je memberpagina en misschien ben jij wel de nieuwe Banksy! Of misschien word je opgepakt voor vandalisme (who knows).

Geef een antwoord

Ingelogd als: