Ledenweekend: Nostalgie

Wil jij het schooljaar goed afsluiten? Dat kan natuurlijk het beste met het Ledenweekend! Een superleuk weekend met je beste vrienden om de vakantie in te luiden!

We hebben hem twee jaar moeten missen :(, maar nu is het bijna zover, op 1, 2 en 3 juli gaan we op Ledenweekend! Het wordt een weekend vol nostalgie en onvergetelijke momenten. Wil je nu samen met de leukste commissie van VOCUS een fantastisch weekend beleven? Schrijf je dan op 20 mei om 17:00 uur in!

Voor slechts €49 euro krijg je een geheel verzorgd weekend en maak je herinneringen om nooit meer te vergeten! Er is eten en drinken maar vooral heel veel gezelligheid en tijd om lekker te ontspannen. Schrijf je dus in om zeker te zijn van een plekje!