LustrumCie: 24-uursreis

Jullie hebben al verschillende activiteiten van de Lustrumweek voorbij zien komen, maar deze laatste activiteit wil je echt niet missen! Wie wil zijn week nu niet in extatische toestand afsluiten met andere VOCUS-leden? De knaller van de lustrumweek, houd je vast! We gaan met z’n allen van 11 op 12 juni op een 24-uursreis. Dat houdt inderdaad in dat we met z’n allen 24 uur lang op pad zijn (of stiekem 25 uur lang…).‘S ochtends vroeg zullen we vertrekken vanaf de Uithof met onze privé-buschauffeur. Hij zal ons rijden naar een nog onbekende locatie in het BUITENLAND. Hier hebben we genoeg tijd om de stad te ontdekken met een stadstour en ‘s nachts de hotste clubs en kroegen te ontdekken. We zullen om ongeveer 03:00 uur ‘s nachts richting onze bus rollen om met de bus naar huis te reizen.
Als klap op de vuurpijl mogen we jullie bekend maken dat we zeker niet zonder tussenstop naar onze mysterieuze plaats van bestemming zullen reizen. We zullen onderweg stoppen bij een befaamde brouwerij. Hier zullen we een rondleiding krijgen en ons smaakpallet verfijnen met een overheerlijke bierproeverij. Ontzettend tof! Allemaal inbegrepen bij deze reis. Dit wil je dus écht niet missen.Woon je niet in Utrecht? Geen probleem! We zorgen met de LustrumCie dat je een slaapplekje krijgt, zodat ook jij op tijd in de bus kan stappen. Wil jij een plek aanbieden aan een ander lid? Geef dat dan ook vooral aan bij je inschrijving. We zullen dan contact met je opnemen hierover.

Datum: 11 en 12 juni
Tijd: 06:00 uur – klokje rond – 07:00 uur
Prijs: 45 euro
Locatie: Unknown

Let op: Leden met een Golden Package krijgen voorrang op deze activiteit  (én korting). Daarnaast heeft de Silver Package de mogelijkheid om aan te sluiten in de priority lane en krijgen ze als eerste recht op een plekje voor deze reis.