Veranderingen sociale media-kanalen VOCUS

Lieve VOCUS-leden,

Per 1 januari 2022 vinden er een aantal veranderingen plaats in de sociale media-kanalen die VOCUS gebruikt. Hoe zit het allemaal precies? Dat lees je hieronder!

Ten eerste zullen er geen berichten meer geplaatst worden op de volgende Facebookpagina’s: Chiel Vocus, Studievereniging VOCUS, VOCUS Vacatures en VOCUS – De Boekenwinkel. Alle activiteiten en andere berichten die normaal gesproken op Chiel Vocus geplaatst werden, zullen in deze nieuwsfeed verschijnen (zet daarom ook vooral je pushberichten voor de website aan!). Daarnaast is er op de website ook een boekenforum en vacaturepagina te vinden. De vacatures kun je ook vinden op LinkedIn

Daarnaast wordt op 1 januari het Twitter-account van de vereniging verwijderd. Hier werden voorheen vacatures gedeeld, dus ook hiervoor kun je voortaan op de website en op LinkedIn terecht. 

Ten slotte: je kunt via de website nu ook de nieuwe web-app downloaden. Dit doe je door de website te openen op je telefoon. Vaak zul je een pop-up krijgen die vraagt of je de web-app wil downloaden, anders ga je naar ‘opties’ (of iets vergelijkbaars op jouw apparaat) en voeg je de website toe aan je startscherm. Zo kun je vanaf nu ook alle nieuwtjes meekrijgen via je telefoon!

Hopelijk hebben we je hiermee voldoende geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn, kun je ons uiteraard altijd bereiken!

Liefs,

Bestuur 31

Geef een antwoord

Ingelogd als: