VOCUS Familiedag

Op 17 juni is het tijd voor de enige echte VOCUS familiedag! Tijdens deze middag krijgen je familieleden te zien waar je studeert en natuurlijk kan een rondleiding in de VOCUS-kamer ook niet ontbreken! De inloop voor de familie start om 12:40 uur, we starten gezamenlijk met een kort praatje over de studie(s) en studievereniging VOCUS, onder het genot van een kopje koffie/thee. Vervolgens zal één van de docenten van de studie een hoorcollege verzorgen. Na het hoorcollege zullen we jullie familieleden splitsen in twee groepen, de ene groep zal eerst een rondleiding krijgen en de andere groep start met een werkgroep. Dit zal vervolgens worden afgewisseld.

Rond 15:45 uur is het tijd om de dag samen (ook met jullie!) af te sluiten tijdens een borrel met wat hapjes, deze borrel duurt tot uiterlijk 18:00 uur. Op deze borrel kunnen jullie gezellig napraten over hoe leuk het was om te zien waar wij nou eigenlijk onze tijd doorbrengen de hele week! Dit klinkt toch super gezellig? Trommel snel je ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere familieleden op, zorg dat ze vrij nemen voor deze geweldige dag en schrijf ze in via de link voor externen! LET OP! Je moet jezelf los inschrijven voor de borrel, dit kan via je memberpagina. Aanmelden kan t/m vrijdag 10 juni, vol = vol!