VrijMiBo: Eén tegen VOCUS

Liefste VOCUS-leden,

Daar is hij dan, de eerste vrijdagmiddagactiviteit van het jaar. En wat een activiteit is het geworden. Het is namelijk niets minder dan 1 tegen VOCUS: Dé spelshow waar jij het in je eentje opneemt tegen heel VOCUS. Denk jij dat je omniscient bent, en daarmee de kennis hebt om vragen in welke categorie dan ook te kunnen beantwoorden? Neem het dan op tegen de andere leden en misschien verlaat jij het (mogelijk online) pand wel met kerstcadeaus voor de gehele familie.

Gedurende de activiteit zal je de mogelijkheid hebben om uit diverse categorieën een moeilijke of makkelijke vraag te kiezen, waarna de overige VOCUS-leden allen ook een antwoord geven. Weet jij de overige leden uit te schakelen door tactisch de vragen te kiezen zodat alleen jij de vraag correct weet te beantwoorden? Dan ga je er met de buit vandoor!

1 tegen VOCUS is een activiteit met vrije inloop, en is volledig gratis. Dit betekent dat je vrij bent om aan te schuiven en weg te gaan wanneer je dat zelf wilt. Je bent ook niet verplicht om je in te schrijven via de memberpagina. Kom dus vooral even langs om te kijken hoe het is! Er zal (zolang het fysiek kan plaatsvinden) ook een drankje te halen zijn, dus je hebt eigenlijk niets om te verliezen.

De activiteit zal onder voorbehoud van de maatregelen fysiek plaatsvinden op Balkon Pi. Mochten de maatregelen toch doorgetrokken worden tot na de activiteit, zal de activiteit online alsnog doorgaan, en hoor je daarover t.z.t. meer!

Dit wil je natuurlijk niet missen. Zien we jou terug op het grote podium?

Liefs,

Bestuur 31