Inspraak ALPO

Binnen de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs zijn studenten betrokken bij beslissingen over onderwijs en onderzoek. Deze studenten hebben inspraak op het beleid binnen de opleiding. Voor vragen of opmerkingen over de opleiding kun je altijd bij één van de Insprakers terecht. Hieronder vind je meer informatie over de Insprakers van de ALPO.

Insprakers ALPO

OpleidingsCommissie (OC)

Hoi!

Dit jaar vormen wij de opleidingscommissie (OC). Van links naar rechts zie je Annabel (3e jaars), Lies (3e jaars) en Tamar (2e jaars). Het hele jaar lang kun je bij ons terecht om alles over de opleiding te bespreken, tips te geven en je hart te luchten. Elk blok zullen wij met jullie input alle cursussen evalueren door het gesprek aan te gaan met de docenten en op die manier te zorgen voor een nog betere en leuke ALPO!

We zullen dit jaar o.a. extra inzetten op UU-HU contact, studentbinding met de Inspraak en soepeler contact tussen studenten en docenten.

Voor al je vragen kun je bij ons terecht, hier via de Inspraak Facebookpagina, ons emailadres oc.alpo@uu.nl en natuurlijk ook gewoon live!

Groetjes,

Annabel, Lies en Tamar

CoördinatieTeam (CT)

Hoi allemaal!

Mijn naam is Brigitte. Ik ben derdejaars ALPO studente en dit studiejaar ben ik het student-lid van het CoördinatieTeam (CT) van de ALPO. Dit houdt in dat ik in het CoördinatieTeam de stem van de ALPO studenten mag gaan vertegenwoordigen. Samen met de docenten uit het CoördinatieTeam mag ik meedenken en beslissen over de opleiding en de verbetering van de opleiding.

Verder zal ik dit jaar de PromoCie en het mentoraat van de opleiding begeleiden.

Ik heb de inbreng van jullie (de studenten) hard nodig! Voor vragen, opmerkingen of tips stuur een mailtje naar b.l.dekok@students.uu.nl of spreek me aan!

Ik verheug me erop om me in te zetten voor de opleiding dit jaar!

Groetjes,
Brigitte

Jaarvertegenwoordiger worden?

Wil jij ook inspraak hebben in je opleiding? Dan kan dat! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die met ons cursussen willen evalueren. Mocht je dit willen? Dan kun je je opgeven als jaarvertegenwoordiger! Stuur dan een mail naar oc.alpo@uu.nl.