Inspraak Bachelor OWW

Binnen de bachelor Onderwijswetenschappen zijn studenten betrokken bij beslissingen over onderwijs en onderzoek. Deze studenten hebben inspraak op het beleid binnen de opleiding. Voor vragen of opmerkingen over de opleiding kun je altijd bij één van de Insprakers terecht. Hieronder vind je meer informatie over de Insprakers van de bachelor Onderwijswetenschappen.

Insprakers Bachelor OWW

OpleidingsCommissie (OC)

Lieve studenten,

Wij zijn Janiek Stupers (21) en Charlotte Croes (20). Dit collegejaar zijn wij de OpleidingsCommissie van Onderwijswetenschappen. Wij gaan ons dit jaar bezig houden met de verbetering van de kwaliteit van onze opleiding en willen proberen de cursussen voor de studenten zo interessant en leerzaam mogelijk te maken! Ook gaan we dit jaar aan de slag met een aantal jaarthema's, zoals de promotie van de opleiding, de keuzecursussenlijst proberen uit te breiden en de AMO-opdrachten verbeteren..

Daarnaast zijn wij er voor al jullie vragen, klachten, suggesties én complimenten. Jullie kunnen ons altijd bereiken via de mail (oc.oww@uu.nl), Facebook en Instagram (@oww_uu).oc.oww@uu.nl of spreek ons aan!

Liefs,

Janiek en Charlotte
OC 2019-2020

ManagementTeam (MT)

Hoi! Ik ben Marijne Wijnker, 23 jaar en vierdejaars Onderwijswetenschappen student. Dit collegejaar ben ik het student-lid in het Managementteam van de opleiding!

Dit jaar is het mijn taak om de stem van de student te laten horen wanneer er beleidskeuzes gemaakt worden. In verschillende vergaderingen met het Managementteam worden beleidskwesties besproken op het gebied van de kwaliteit en inrichting van het onderwijs. Daarnaast mag ik ook eigen onderwerpen aankaarten die belangrijk kunnen zijn voor de studenten. Om dit goed te kunnen doen en op de hoogte te blijven van de mening van de student heb ik nauw contact met andere studentleden van de Inspraak (OC, MT Master OWW, CT ALPO). Mocht je kwesties hebben die belangrijk zijn voor de opleiding, spreek mij dan vooral even aan!

Een andere taak van de MT’er is de promotie van de opleiding. Ik ben samen met de Bachelordirecteur verantwoordelijk voor de meeloopdagen en begeleid de PromoCie, die samen met mij schoolvoorlichtingen, meeloopdagen en open dagen verzorgt.

Loop je rond met opmerkingen, vragen, tips, klachten of complimenten over je opleiding? Schroom dan niet om mij aan te spreken als ik ergens rondloop, neem contact op met de OC of mail naar m.a.l.j.wijnker@uu.nl

Jaarvertegenwoordiger worden?

Wil jij ook inspraak hebben in je opleiding? Dan kan dat! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die met ons cursussen willen evalueren. Mocht je dit willen? Dan kun je je opgeven als jaarvertegenwoordiger! Stuur dan een mail naar oc.oww@uu.nl.