Inspraak Faculteitsraad

Dit jaar vormen Käthe Ploeger, Daniëlle van der Sluis, Derya Kilit, Anouk Rademaker, Anneloes Krul, Daan Verkaik en Adri Slaats de studentengeleding van de Faculteitsraad voor het collegejaar 2019-2020. Allemaal studeren ze aan de Faculteit Sociale Wetenschappen, willen ze de belangen van de studenten behartigen én daarnaast een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs. Met zijn zevenen streven ze ernaar om de studenten van onze faculteit zo goed mogelijk te vertegenwoordigen tijdens de Raadsvergaderingen met het Faculteitsbestuur. Naast deze vergaderingen zetten zij zich voor de studenten in door belangrijke thema’s binnen de faculteit op te pakken en kritisch te kijken naar plannen van het Faculteitsbestuur.

Insprakers Faculteitsraad (FR)

Daan Verkaik

Hoi! Ik ben Daan Verkaik, 22 jaar oud en studeer Sociologie. Dit jaar vorm ik samen met zeven andere studenten de S-geleding van de Faculteitsraad. Wij houden ons bezig met faculteitsbrede zaken. Dit jaar zal ik als lid van de faculteitsraad plaatsnemen in de ov's van oww en alpo! Daarnaast ga ik mij dit collegejaar focussen op het verbeteren van studentvoorzieningen en AMO (Arbeidsmarktoriëntatie) & tutoraat. Ik heb er zin in en zal met enthousiasme jullie belangen behartigen!

Vragen, opmerkingen of suggesties?

Zoals de naam al aangeeft, houden wij ons bezig met zaken die faculteitsbreed zijn en daardoor niet altijd heel zichtbaar voor studenten. Toch is het belangrijk dat we nauw samenwerken met de opleidingen, om zo echt alle studenten van FSW te kunnen vertegenwoordigen. Daarnaast horen we ook graag jullie opmerkingen, vragen en suggesties! Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen! Je kunt ons bereiken via sw-faculteitsraadstudenten@uu.nl. Heb je andere opmerkingen die misschien iets opleidingsspecifieker zijn? Neem dan contact op met de OC van OWW of ALPO!