Inspraak (pre-)master OWW

Binnen de (pre-)master Onderwijswetenschappen zijn studenten betrokken bij beslissingen over onderwijs en onderzoek. Deze studenten hebben inspraak op het beleid binnen de opleiding. Voor vragen of opmerkingen over de opleiding kun je altijd bij één van de Insprakers terecht. Hieronder vind je meer informatie over de Insprakers van de (pre-)master Onderwijswetenschappen.

Insprakers (pre-)master OWW

Managementteam (MT)

Mijn naam is Truke Krijnen, ik ben 21 jaar oud, full-time master-studente Educational Sciences en part-time bovenbouwleerkracht op de leukste basisschool van Nederland: de Jenaplanschool Wittevrouwen. Dit jaar mag ik namens alle masterstudenten de 'mening van de student' vertegenwoordigen als studentlid van het Management Team van het departement Educatie. Dit betekent dat ik de algemene cursusevaluaties meeneem in managementvergaderingen en in het overleg van cursuscoördinatoren. Daarnaast heb ik de mogelijkheid om andere zaken die spelen aan te kaarten in het managementteam. En hier kan ik jullie meningen goed bij gebruiken!

t.g.p.krijnen@students.uu.nl.
Zo, dan hebben we in vogelvlucht kennis gemaakt. Wil je iets kwijt, weet me te vinden! Wie weet tot snel!

Jaarvertegenwoordiger worden?

Wil jij ook inspraak hebben in je opleiding? Dan kan dat! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die met ons cursussen willen evalueren. Mocht je dit willen? Dan kun je je opgeven als jaarvertegenwoordiger!