Samenvattingen
We helpen jullie met de studie door samenvattingen te verstrekken. Dit doen we via onze samenvattingen Dropbox. Alle leden krijgen toegang tot onze samenvattingen. De link van deze Dropbox zullen we aan het begin van het jaar via de VOCUS-mail naar jullie versturen. Ook is de link van de dropbox te vinden in de nieuwsbrief. Lukt er iets niet? Kom even langs op de VOCUS-kamer en we helpen je met toegang tot de samenvattingen.

Daarnaast verkopen wij samenvattingen van Slimstuderen. De samenvattingen van Slimstuderen zijn van een aantal vakken op de VOCUS-kamer te koop. Dit zijn uitgebreide samenvattingen die de meest recente hoorcollege stof en literatuur bevatten. Op de kamer kan er alleen met pin betaald worden.

Tentamentraining
Bijles nodig voor bijvoorbeeld het vak MTS 1? Uitsluitend (top)studenten van AthenaStudies kunnen je helpen. Ontvang betaalbare bijlessen en ondersteunende middelen zoals werkboeken. Het slagingspercentage van AthenaStudies is 87%. Blijf van de bijlessen op de hoogte via onze facebook, of ga naar athenastudies.nl en klik je studie aan. De bijlessen zullen plaatsvinden op de Uithof.

Heb je nou bijles nodig voor een ander vak? Bespreek het met ons en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Studystore
Boeken voor je studie aan de FSW kun je het goedkoopst bestellen bij Studystore. Studystore biedt voor alle studenten en alle studies van de faculteit gegarandeerd de goedkoopste boeken. Wij realiseren voor de studenten een korting van 10% op Nederlandstalige Boeken en een korting tot 15% op internationale boeken.Er worden boeken aangeboden voor alle bachelors en alle masters van de FSW, dus je kunt gedurende je hele opleiding gebruik blijven maken van Studystore.

Op de site van Studystore geef je aan of je al lid bent van Studievereniging VOCUS, graag lid wilt worden of geen lid wilt worden. Als je al lid bent, kan je meteen gebruikmaken van de korting die Studystore onze leden biedt! Als je lid wilt worden van Studievereniging VOCUS betaal je via Studystore eenmalig de jaarlijkse contributie van 12,50 euro. Hierna kan je gebruikmaken van diezelfde korting op boeken en kun je ook meteen gebruikmaken van alle voordelen die Studievereniging VOCUS haar leden biedt! Wil je geen lid worden van Studievereniging VOCUS? Dan kan je gebruikmaken van de korting van Studystore door eenmalig 10 euro servicekosten te betalen, maar in dit geval kan je geen gebruikmaken van alle andere voordelen die Studievereniging VOCUS haar leden biedt.

Je boeken bestel je bij Studystore per blok. Vier keer per jaar is er een bestelperiode waarin jij je boeken voor het komende blok kunt bestellen. Bestel je boeken voor komend blok snel via de Studystore. Boeken worden altijd bij jou thuis bezorgd, dus je kunt makkelijk vanuit huis bestellen en ontvangen.Voor vragen over Studystore, je bestelling of voor overige vragen kun je contact met Studystore opnemen via hun klantenservice of de telefoon (088-2030369).

Hulp nodig bij het afstuderen?

Heb je moeite met het schrijven van je scriptie? Kom je er niet uit met je scriptiebegeleider? Of weet je niet zo goed wat je moet doen met al die data die je hebt verzameld voor je analyse? Wij, bij Afstudeerbegeleider, helpen je daar graag mee!
Onze professionals zorgen ervoor dat je de rode lijn van je scriptie vindt. Of het nou in de beginfase van je onderzoek is of halverwege of bij je data analyse in SPSS. Bij Afstudeerbegeleider kan je op elk moment je vraag stellen. Wij begeleiden jou in je eigen tempo en proberen te voldoen aan jouw specifieke behoeften.
Stok achter de deur nodig? Samen met jou maken we een goede planning om ervoor te zorgen dat je je scriptie op tijd en succesvol afrondt. Wij geven je duidelijk en concreet feedback op je werk en helpen je ook bij het ontcijferen van de feedback van je scriptiebegeleider (mocht die niet duidelijk zijn).
Hier hebben we een aantal voordelen geformuleerd waarom hulp inschakelen handig voor je is.

1. Besteed gemiddeld minder tijd aan je onderzoek
  2. Minder stress, relax afstuderen
  3. Ontvang duidelijk en concreet feedback
  4. Voorkom studievertraging, sneller klaar met afstuderen
  5. Verminder studiekosten en collegegeld

Kortom, wacht niet langer voor hulp en neem nu vrijblijvend en gratis contact met ons op!