Over VOCUS

VOCUS is sinds 1991 dé studievereniging voor alle studenten Onderwijswetenschappen en de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs (ALPO) in Utrecht. De vereniging bestaat uit ongeveer 500 leden en heeft daarnaast een grote groep alumni-leden. Ga je Onderwijswetenschappen (bachelor of (pre)master) studeren aan de Universiteit van Utrecht of ga je de ALPO doen? Dan word je natuurlijk lid bij VOCUS!

Ontspannend

Studie-inhoudelijk

Algemeen en ondersteunend

caret-down caret-up caret-left caret-right

Deze commissie organiseert voor haar leden activiteiten die draaien om het koken van eten en het opeten hiervan. Bij activiteiten kan gedacht worden aan themadiners en BBQ’s, waar leden gezellig samen kunnen komen en gezamenlijk kunnen eten.

ChefCie Begeleider: Dagmar Bon

De CreaCie is de commissie die zich richt op allerlei creatieve activiteiten binnen de verschillende disciplines. Denk hierbij aan muziek, film, musical, theater en dans.