Podcasts

VOCUS OP

In deze podcast staat het gloednieuwe Kandidaatsbestuur (KB) van VOCUS centraal! In iedere aflevering wort een KB-lid uitgelicht en gevraagd naar zijn of haar verhaal. Elke aflevering brengt compleet andere onderwerpen op tafel en zorgt voor een beeld bij het aankomende VOCUS bestuur.

Afleveringen

#6 – Anouk Wessels – Kandidaatscoördinator Extern
  • #6 – Anouk Wessels – Kandidaatscoördinator Extern
Tranen in de ogen, want dit is toch echt de allerlaatste aflevering van de serie VOCUS op… Deze aflevering van onze podcast focussen we op de (inmiddels niet meer kandidaats) coördinator extern Anouk Wessels! Je hoort alles over een parachutesprong met heel het bestuur, kleine boerin Anouk en haar enthousiasme over komend jaar. Ben je benieuwd wie Anouk is, wil je leuk nieuws horen over de VOCUS-kamer, of wil je gewoon een dik half uur grinnikend doorkomen, luister dan snel naar deze aflevering! De podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Poahh de podcast, ook te beluisteren via Spotify!
#5 – Vincent Laseur – Kandidaatscoördinator Intern
  • #5 – Vincent Laseur – Kandidaatscoördinator Intern
Hopelijk is iedereen heerlijk aan het genieten van de VOCUS-kamer die weer open is, de borrels en het studeren. Om in de chaos even tot rust te komen kan je onze podcast ‘VOCUS op…’ luisteren. En goed nieuws… De vijfde aflevering staat nu online! Deze aflevering focussen we op de (inmiddels niet meer kandidaats) coördinator intern Vincent Laseur! Je hoort alles over zijn ambities, Vincent als student (en feestbeest) en visie op komend jaar. Ben je benieuwd wie Vincent is, of wil je gewoon een dik half uur grinnikend doorkomen, luister dan snel naar deze aflevering! De podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Poahh de podcast, ook te beluisteren via Spotify!
#4 – Sara Hoogakker – Kandidaatssecretaris
  • #4 – Sara Hoogakker – Kandidaatssecretaris
Jullie hebben lang mogen wachten maar hier is dan ein-de-lijk de vierde aflevering van de VOCUS-op…! Deze aflevering van onze podcast focussen we op de (inmiddels niet meer kandidaats) secretaris Sara Hoogakker! Je hoort alles over het beste uitgaansdrankje, Sara als student en visie op komend jaar. Ben je benieuwd wie Sara is, wil je leuk nieuws horen over de VOCUS-kamer, of wil je gewoon een dik half uur grinnikend doorkomen, luister dan snel naar deze aflevering! De podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Poahh de podcast, ook te beluisteren via Spotify!
#3 – Nick van Ham – Kandidaatscoördinator Onderwijs
  • #3 – Nick van Ham – Kandidaatscoördinator Onderwijs
Deze derde aflevering van de podcast VOCUS op…, focussen we op de kandidaatscoördinator studie-inhoudelijk Nick van de Ham! Je hoort alles over zijn passie voor het onderwijs, Nick als kroegtijger en tips om het beste uit je studententijd te halen. Mis je onze prachtige vereniging, ben je benieuwd wie Nick is of wil je gewoon een dik half uur grinnikend doorkomen, luister dan snel naar deze aflevering! De podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Poahh de podcast, ook te beluisteren via Spotify! Af en toe noemen we dat dit de vierde aflevering is, maar door omstandigheden is de opnamevolgorde wat veranderd dan in het begin gedacht!
#2 – Veronike van de Beek – Kandidaatspenningmeester
  • #2 – Veronike van de Beek – Kandidaatspenningmeester
Deze tweede aflevering van de podcast VOCUS op…, focussen we op de kandidaats penningmeester Veronike van de Beek! Je hoort alles over haar enthousiasme voor komend jaar, thuisthuis en hoe dit haar gevormd heeft en liefde voor het studentenleven. Mis je onze prachtige vereniging, ben je benieuwd wie Veronike is of wil je gewoon een dik half uur grinnikend doorkomen, luister dan snel naar deze aflevering! De podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Poahh de podcast, ook te beluisteren via Spotify! Af en toe noemen we dat dit de derde aflevering is, maar door omstandigheden is de opnamevolgorde wat veranderd dan in het begin gedacht!
#1 – Zeb Knoef – Kandidaatsvoorzitter
  • #1 – Zeb Knoef – Kandidaatsvoorzitter
Deze allereerste aflevering van de podcast VOCUS op…, focussen we op de kandidaatsvoorzitter Zeb Knoef! Je hoort wat nou echt z’n lievelingseten is, ranzige kroegverhalen (jaja, hij heeft het allemaal) en kijken we naar de toekomst! Mis je onze prachtige vereniging, ben je benieuwd wie Zeb is of wil je gewoon een dik half uur grinnikend doorkomen, luister dan snel naar deze aflevering, die mede mogelijk wordt gemaakt door Poahhh de podcast, ook te beluisteren via spotify!

Ingelogd als: