Raad van Advies

Elk jaar heeft VOCUS een Raad van Advies (RvA) die het bestuur gevraagd en ongevraagd advies geeft over relevante onderwerpen binnen de vereniging. Deze groep VOCUS-leden adviseert over – en geeft feedback op – beleidsstukken, zoals het beleidsplan en het sociaal jaarverslag. Daarnaast adviseert de RvA ook over lopende zaken, zoals opvallendheden binnen de vereniging en onderwerpen die spelen onder de leden. De RvA bestaat doorgaans uit 8 VOCUS-leden: 4 leden en 4 oud-bestuursleden. Er wordt getracht leden uit verschillende jaarlagen en studies in de RvA op te nemen om heel VOCUS te representeren.

RvA 2023-2024

Lotte Giesbers

Zeb Knoef

Algemeen lid

Sara Hoogakker

Algemeen lid

Floris Westerweel

Robin Kok

Djen Bouwens

Ilse van Eijndt

Tim Leunens

Algemeen Lid

Heb jij een vraag of opmerking die je niet direct met het bestuur wilt delen? Of heb je advies over bepaalde zaken waarmee de vereniging bezig is? Neem dan contact op met de RvA!

RvA 2024-2025

Jij kan volgend jaar in de Raad van Advies!

Wil jij volgend jaar de vereniging en het bestuur van VOCUS ondersteunen en ervaring opdoen met het geven van feedback en advies? Dat kan! Solliciteer dan voor een plekje in de Raad van Advies!

Ieder collegejaar is VOCUS op zoek naar 2 enthousiaste leden die een plekje willen vervullen in de Raad van Advies! Bij voorkeur neem je plaats in de RvA voor twee jaar, zo wordt de continuïteit gewaarborgd en blijft de ervaring behouden.

Wat kunnen wij je bieden binnen de RvA:

Lijkt dit je wat en wil jij de RvA komen versterken?

In de lentemaanden wordt de nieuwe sollicitatiedeadline bekend, wil jij vast beginnen aan je motivatiebrief (max. 1 A4)? De volgende punten moeten er sowieso in voor komen:

Ingelogd als: