Raad van Advies

Elk jaar heeft VOCUS een Raad van Advies (RvA) die het bestuur gevraagd en ongevraagd advies geeft over relevante onderwerpen binnen de vereniging. Deze groep VOCUS-leden adviseert over – en geeft feedback op – beleidsstukken, zoals het beleidsplan en het sociaal jaarverslag. Daarnaast adviseert de RvA ook over lopende zaken, zoals opvallendheden binnen de vereniging en onderwerpen die spelen onder de leden.

De Raad van Advies bestaat doorgaans uit 8 VOCUS-leden: 4 leden en 4 oud-bestuursleden. Er wordt getracht leden uit verschillende jaarlagen in de RvA op te nemen en ervoor te zorgen dat zowel de ALPO als Onderwijswetenschappen hierin vertegenwoordigd is. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de vereniging zo goed mogelijk gerepresenteerd wordt en de stem van haar leden wordt vertegenwoordigd. De Raad van Advies functioneert als klankbord voor de leden en hoopt tevens bij te dragen aan transparantie omtrent processen binnen de vereniging.

RvA 2021-2022

Laurie Vedder

Marlon Renes

Rivka van der Water

Algemeen lid

Sander van Eijk

Algemeen lid

Charlotte Croes

Sarah Sedee

Tom Kloeck

Dagmar Bon

ALGEMEEN LID

Heb jij een vraag of opmerking die je niet direct met het bestuur wilt delen? Of heb je advies over bepaalde zaken waarmee de vereniging bezig is? Neem dan contact op met de RvA!

RvA 2022-2023

Jij kan volgend jaar in de Raad van Advies!

Wil jij volgend jaar de vereniging en het bestuur van VOCUS ondersteunen en ervaring opdoen met het geven van feedback en advies? Dat kan! Solliciteer dan voor een plekje in de Raad van Advies!

Ieder collegejaar is VOCUS op zoek naar 2 enthousiaste leden die een plekje willen vervullen in de Raad van Advies! Bij voorkeur neem je plaats in de RvA voor twee jaar, zo wordt de continuïteit gewaarborgd en blijft de ervaring behouden.

Wat kunnen wij je bieden binnen de RvA:

Lijkt dit je wat en wil jij de RvA komen versterken?

In de lentemaanden wordt de nieuwe sollicitatiedeadline bekend, wil jij vast beginnen aan je motivatiebrief? De volgende punten moeten er sowieso in voor komen:

Ingelogd als: