Samenwerken?

VOCUS is altijd op zoek naar leuke samenwerkingen die mogelijkheden bieden voor onze studenten binnen het werkveld of op het gebied van studie. Met wie werken wij zoal samen? Kijk op onze huidige samenwerkingen pagina voor een overzicht van alle organisaties waarmee VOCUS nu samenwerkt. Geïnteresseerd? Lees dan hieronder verder!

Wat bieden wij?

VOCUS werkt samen met Onderwijswetenschappelijke en studie-gerelateerde organisaties, maar ook met Utrecht- of student-gerelateerde partijen. Een samenwerking kan bestaan uit bijvoorbeeld het plaatsen van vacatures of stageplekken in ruil voor een vergoeding of het aanbieden van bijles of studiemateriaal. Zolang de samenwerking beide partijen iets oplevert, wordt er gezocht naar een passende vorm.

Met 500 leden en nog meer alumni hebben we via onze sociale media een groot bereik. Via Twitter, Facebook en instagram plaatsen we regelmatig bericht namens onze samenwerkingen. Daarnaast is er ook ruimte voor promotie in onze digitale nieuwsbrieven naar leden (tweewekelijks) en alumni (vier maal per jaar).

Vier keer per jaar brengen wij de Focus uit, het verenigingsblad dat wordt gelezen door onze leden en medewerkers van de hele Faculteit Sociale Wetenschappen. In het blad zijn adverteer-mogelijkheden. Ook is er op onze kamer op de universiteit, die wordt bezocht door leden om te ontspannen, ruimte tot fysiek promotiemateriaal.

Naast onze standaard online en offline kanalen kan bijvoorbeeld commissiekleding worden bedrukt met een logo of kunnen we langskomen bij uw organisatie voor een activiteit, de mogelijkheden zijn eindeloos. We verkennen graag samen met u de mogelijkheden en zoeken naar een passende oplossing.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Anke, onze Coördinator Extern, licht het graag toe!