Samenwerkingen

VOCUS werkt samen met Onderwijswetenschappelijke en studie-gerelateerde organisaties, maar ook met Utrecht- of student-gerelateerde partijen. Een samenwerking kan bestaan uit het plaatsen van vacatures of stageplekken in ruil voor een vergoeding, het aanbieden van bijles of studiemateriaal, zolang beide partijen er maar baat bij hebben.

Bent u geïnteresseerd?

Wat kunnen we bieden?

Online

Met 500 leden en nog meer alumni hebben we via onze sociale media een groot bereik. Via Twitter, LinkedIn en Facebook plaatsen we regelmatig bericht namens onze samenwerkingen. Daarnaast is er ook ruimte voor promotie in onze digitale nieuwsbrieven naar leden (tweewekelijks) en alumni (vier maal per jaar) en op deze website.

Offline

Vier keer per jaar brengen wij de Focus uit, het verenigingsblad dat wordt gelezen door onze leden en medewerkers van de hele Faculteit Sociale Wetenschappen. In het blad zijn adverteer-mogelijkheden. Ook is er op onze kamer op de universiteit, die wordt bezocht door leden om te ontspannen, ruimte tot fysiek promotiemateriaal.

Out of the box

Naast onze standaard online en offline kanalen kan bijvoorbeeld commissiekleding worden bedrukt met een logo, kunnen we langskomen bij uw organisatie voor een onderwijswetenschappelijke brainstorm, de mogelijkheden zijn eindeloos. Om de mogelijkheden te verkennen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Huidige samenwerkingen

Hieronder een overzicht met alle bedrijven waar VOCUS op dit moment een prettige samenwerking heeft.

Aethon

Aethon is één van de vier onsterfelijke, gevleugelde en vlammensnuivende paarden van Helios, de zonnegod uit de Griekse mythologie. Als verantwoordelijke voor zonsopgang en –ondergang bracht Helios de mensen licht, net zoals de flexibel inzetbare talenten van Aethon ‘verlichting’ brengen binnen de zorg, de kinderopvang, het onderwijs, bij gemeenten en woningcorporaties. Het paard Aethon trekt de stralende zonnekar, zoals wij samen met onze opdrachtgevers de kar trekken voor een innovatief, modern en duurzaam personeelsbeleid.

https://www.aethon.nl/
Bespeak

Bespeakers zijn onderwijsspecialisten. We ontwikkelen innovatieve opleidingsproducten en verzorgen daarbij het gehele traject van advies, ontwerp en ontwikkeling tot implementatie en exploitatie. Of het nu gaat om online of offline lesmateriaal, trainingen of examens, wij gaan de uitdaging aan om met de klant te komen tot het best passende opleidingsproduct.

https://bespeak.nl/over_bespeak

BijlesHuis

Wil jij bijles krijgen bij een van je vakken? Van BijlesHuis krijg je bij het volgen van minimaal 8 uur aan bijlessen €20 korting. Wil je bijles geven? Dan kun jij bij BijlesHuis een bonus van €20 ontvangen wanneer je minimaal 8 uur bijles geeft! Klik op de link voor meer informatie.

Over BijlesHuis
Boekenservice: Studystore

Bij Boekenservice Utrecht kunnen studenten via VOCUS voordelig hun studieboeken bestellen. Nederlands-, Engels-, Duits-, Frans- en Spaanstalig. Jouw leerboek zit hier vast tussen. Gratis verzending vanaf 20 euro!

https://vocus.itdepartment.nl/

DressMe Clothing

DressMe Clothing bedrukt onder andere alle commissiekleding en bestuurskleding van studievereniging VOCUS.

dressmeclothing.nl

Excellent Flex

ALPO-student en aan de slag als onderwijsassistent? Of ben je bijna afgestudeerd? Via ons kun je nu al starten als leerkracht! Zo bouw je relevante werkervaring op voor op je cv.

excellentflex.nl

Kans Kwadraat

Kans2 helpt organisaties door training en coaching zich succesvol aan te passen aan de veranderende omgeving. Kans2 gelooft in focus op eigen kracht en talent. Gecombineerd met visie en inspirerend leiderschap, vormt dit de ideale basis voor groei en verandering. Kans2 richt zich op sectoren waar de mens centraal staat: kinderopvang, jeugdzorg, welzijn, zorg, onderwijs en overheid.

kanskwadraat.nl

Klassestudent

KlasseStudent is een bedrijf dat studenten inzet op middelbare scholen om de werkdruk van docenten te verlagen. Hierdoor hebben docenten extra steun en krijgt de student de kans om binnen het onderwijs te werken naast hun studie.

klassestudent.nl

Knaek

Onbeperkt geld besparen met de app op meer dan 1.000 locaties en online!

knaek.nl

NCOI Groep

Ambitie is een van de kernwaarden van onze organisatie. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. We wilden namelijk hét opleidingsinstituut van Nederland zijn. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

werkenbijncoi.nl

Next Learning Valley

Wij (François Walgering en Jos Maassen) hebben op 1 oktober 2014 NextLearningValley B.V. opgericht. Een exclusief partnership met HT2Labs (Oxford) werd gesloten. In de jaren daarna hebben we de volgende labels in de markt gezet: MOOCFactory, LRSFactory en YOUFactory. Sinds 1 april 2019 heten wij Next Learning Valley. Samen met onze experts houden wij ons bezig met de nieuwste trends in learning technologies en met name op het gebied van social learning, learning analytics en gepersonaliseerd leren. Wij denken graag mee in jullie uitdagingen. Laat je inspireren!

nextlearningvalley.com

Ouwe Dikke Dries

Café Ouwe Dikke Dries dateert van 1937 en was destijds het stralend middelpunt van de beruchte volksbuurt Wijk C , liggend in het centrum van Utrecht. Ook nu vervult Ouwe Dikke Dries nog dezelfde stralende rol. VOCUS beleeft de gezelligste borrels bij Ouwe Dikke Dries als stamkroeg en sponsor.

ouwedikkedries.nl

SPO Utrecht

Eigentijds, uitdagend onderwijs voor leerling én leraar. SPO Utrecht is het bestuur van 38 openbare scholen in de stad Utrecht.

spoutrecht.nl

Tadaah BV

Het online platform voor freelancers en organisaties in kinderopvang, zorg en onderwijs

tadaah.nl

Tele'Train

Tele'Train is specialist in klantcontact trainingen, opleidingen en e-learning.

teletrain.nl

TinQwise

TinqWise ontwikkelt IQ én EQ. Zij maken leeroplossingen voor professionals die samenwerken. Die doelen, dromen en ambities delen. Leeroplossingen die bijdragen aan zakelijk succes én persoonlijk plezier. Aan bedrijfsmatig scoren én individueel groeien.

tinqwise.nl

Topscriptie

Bij Topscriptie krijg je resultaatgerichte scriptiebegeleiding van een persoonlijk aan jou gekoppelde scriptiebegeleider; een echte professional met expertise op jouw vakgebied.
Met onze gerichte scriptiehulp begeleiden wij je om snel en succesvol tot afronding van die scriptie te komen.

https://www.topscriptie.nl/