Samenwerkingen

Studievereniging VOCUS is een studievereniging die bestaat uit ongeveer 500 studenten Onderwijswetenschappen (bachelor en (pre-)master) en ALPO (Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs). Daarnaast heeft VOCUS ook een groot alumni-netwerk. Zodoende werkt VOCUS samen met Onderwijswetenschappelijke en studie-gerelateerde organisaties, maar ook met Utrecht- of student-gerelateerde partijen. Een samenwerking kan bestaan uit het plaatsen van vacatures of stageplekken in ruil voor een vergoeding, het aanbieden van bijles of studiemateriaal, zolang beide partijen er maar baat bij hebben.

Bent u geïnteresseerd? Onze Coördinator Extern is altijd op zoek naar interessante samenwerkingen.

Wat kunnen we bieden?

Online

Met 500 leden en nog meer alumni hebben we via onze sociale media een groot bereik. Via Twitter, LinkedIn en Facebook plaatsen we regelmatig bericht namens onze samenwerkingen. Daarnaast is er ook ruimte voor promotie in onze digitale nieuwsbrieven naar leden (tweewekelijks) en alumni (vier maal per jaar) en op deze website.

Offline

Vier keer per jaar brengen wij de Focus uit, het verenigingsblad dat wordt gelezen door onze leden en medewerkers van de hele Faculteit Sociale Wetenschappen. In het blad zijn adverteer-mogelijkheden. Ook is er op onze kamer op de universiteit, die wordt bezocht door leden om te ontspannen, ruimte tot fysiek promotiemateriaal.

Out of the box

Naast onze standaard online en offline kanalen kan bijvoorbeeld commissiekleding worden bedrukt met een logo, kunnen we langskomen bij uw organisatie voor een onderwijswetenschappelijke brainstorm, de mogelijkheden zijn eindeloos. Om de mogelijkheden te verkennen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Huidige samenwerkingen

Hieronder een overzicht met alle bedrijven waar VOCUS op dit moment een prettige samenwerking heeft.

Bijlesacademie

De BijlesAcademie is een bijles- en huiswerkorganisatie met diverse locaties in o.a. Utrecht.

bijlesacademie.nl

Boekenservice Utrecht

Bij Boekenservice Utrecht kunnen studenten via VOCUS voordelig hun studieboeken bestellen. Nederlands-, Engels-, Duits-, Frans- en Spaanstalig. Jouw leerboek zit hier vast tussen. Gratis verzending vanaf 20 euro!

boekenserviceutrecht.nl

DressMe Clothing

DressMe Clothing bedrukt onder andere alle commissiekleding en bestuurskleding van studievereniging VOCUS.

dressmeclothing.nl

ExcellentFlex

ALPO-student en aan de slag als onderwijsassistent? Of ben je bijna afgestudeerd? Via ons kun je nu al starten als leerkracht! Zo bouw je relevante werkervaring op voor op je cv.

excellentflex.nl

Kans Kwadraat

Kans2 helpt organisaties door training en coaching zich succesvol aan te passen aan de veranderende omgeving. Kans2 gelooft in focus op eigen kracht en talent. Gecombineerd met visie en inspirerend leiderschap, vormt dit de ideale basis voor groei en verandering. Kans2 richt zich op sectoren waar de mens centraal staat: kinderopvang, jeugdzorg, welzijn, zorg, onderwijs en overheid.

kanskwadraat.nl

Klassestudent

KlasseStudent is een bedrijf dat studenten inzet op middelbare scholen om de werkdruk van docenten te verlagen. Hierdoor hebben docenten extra steun en krijgt de student de kans om binnen het onderwijs te werken naast hun studie.

klassestudent.nl

Knaek

Onbeperkt geld besparen met de app op meer dan 1.000 locaties en online!

knaek.nl

NCOI Groep

Ambitie is een van de kernwaarden van onze organisatie. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. We wilden namelijk hét opleidingsinstituut van Nederland zijn. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

werkenbijncoi.nl

Next Learning Valley

Wij (François Walgering en Jos Maassen) hebben op 1 oktober 2014 NextLearningValley B.V. opgericht. Een exclusief partnership met HT2Labs (Oxford) werd gesloten. In de jaren daarna hebben we de volgende labels in de markt gezet: MOOCFactory, LRSFactory en YOUFactory. Sinds 1 april 2019 heten wij Next Learning Valley. Samen met onze experts houden wij ons bezig met de nieuwste trends in learning technologies en met name op het gebied van social learning, learning analytics en gepersonaliseerd leren. Wij denken graag mee in jullie uitdagingen. Laat je inspireren!

nextlearningvalley.com

Ouwe Dikke Dries

Café Ouwe Dikke Dries dateert van 1937 en was destijds het stralend middelpunt van de beruchte volksbuurt Wijk C , liggend in het centrum van Utrecht. Ook nu vervult Ouwe Dikke Dries nog dezelfde stralende rol. VOCUS beleeft de gezelligste borrels bij Ouwe Dikke Dries als stamkroeg en sponsor.

ouwedikkedries.nl

SPO Utrecht

Eigentijds, uitdagend onderwijs voor leerling én leraar. SPO Utrecht is het bestuur van 38 openbare scholen in de stad Utrecht.

spoutrecht.nl

Tadaah BV

Het online platform voor freelancers en organisaties in kinderopvang, zorg en onderwijs

tadaah.nl

Tele'Train

Tele'Train is specialist in klantcontact trainingen, opleidingen en e-learning.

teletrain.nl

TinQwise

TinqWise ontwikkelt IQ én EQ. Zij maken leeroplossingen voor professionals die samenwerken. Die doelen, dromen en ambities delen. Leeroplossingen die bijdragen aan zakelijk succes én persoonlijk plezier. Aan bedrijfsmatig scoren én individueel groeien.

tinqwise.nl

TopiaTeam

TopiaTeam, the next level in learning! Wij zetten serious gaming in om online leren leuk te maken. Online leerstof moet leuk en uitdagend zijn en zo de intrinsieke motivatie van het kind aanspreken. Gamend leren biedt hiervoor de oplossing. Zeker weten, gamend beter!

topiateam.com

YoungCapital

YoungCapital is een uitzendbureau gericht op jongeren, studenten, starters en young professionals. YoungCapital verbindt de nieuwe generatie medewerkers aan werkgevers. Zoek via de onderstaande link de vacature die bij jou past!

youngcapital.nl