Raad van Advies

Wij zijn de Raad van Advies 2019-2020! Wij zijn hét adviesorgaan van VOCUS! Het doel van de RvA is om het besturen van de vereniging zo transparant mogelijk te maken en om een klankbord te vormen voor het bestuur en leden. Voor goed advies hebben we natuurlijk jullie input nodig. Dus loop je ergens mee rond, heb je een topadvies? Geef dit door aan ons, persoonlijk of via de e-mail rva@svvocus.nl.

Wie zijn we?

De Raad van Advies bestaat uit zowel leden als oud-bestuursleden. Dit jaar bestaat de RvA uit acht personen: Dirk Thijssen, Eline Pothoven, Fabian van Hoffen, Frederike Jansen, Isa Ringelberg, Marijne Wijnker, Mirte Bergman en Sanne van Weeghel.

Wat doen wij?

Wij geven het bestuur gevraagd en ongevraagd advies over zaken als officiële stukken, maar ook over problemen (van persoonlijke aard) binnen het bestuur en zaken over de vereniging die ons of leden opvallen.

Wat kan jij?

Loop je ergens tegenaan binnen de vereniging? Heb je goede ideeën of valt iets je op? Laat het ons weten, dan koppelen wij dit (anoniem) terug aan het bestuur. Je kunt ons altijd persoonlijk aanspreken of e-mailen.

Wil jij ook in de RvA?

Dat kan! Aan het einde van elk jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste VOCUS-leden die ons team willen versterken! Een plek in de RvA heb je in principe voor twee jaar, zo wisselt de helft van de RvA elk jaar. Op deze manier wordt de continuïteit gewaarborgd en zorgt de doorstroom voor frisse inzichten.

Voor het jaar 2020-2021 is de RvA al rond, aan het einde van het academisch jaar 2020-2021 zullen we weer op zoek gaan naar nieuwe kandidaten voor in de RvA. Meer info volgt tegen die tijd via social media, e-mail en deze pagina

Heb je nog vragen over/voor de RvA, sollicitaties of andere zaken? Bel/app ons persoonlijk of stuur je vraag via de e-mail!