Raad van Advies

Wij zijn de Raad van Advies 2018-2019! Wij zijn hét adviesorgaan van VOCUS! Het doel van de RvA is om het besturen van de vereniging zo transparant mogelijk te maken en om een klankbord te vormen voor het bestuur en leden. Loop jij als lid ergens tegen aan, is je iets opgevallen of heb je nieuwe ideeën voor VOCUS: voel je dan vrij om een van ons aan te spreken of contact met ons op te nemen via rva@svvocus.nl.

Wil je zelf in de RvA? Lees dan onderaan verder!

Wie zijn we?

De Raad van Advies heeft een adviserende rol en bestaat uit zowel leden als oud-bestuursleden. Dit jaar bestaat de RvA uit acht personen: Bart Klok, Evi van Saase, Fabian van Hoffen, Frederike Jansen, Koen Fransen, Linske Huijssen, Max Keeler en Sanne van Weeghel.

Wat doen wij?

Wij geven het bestuur gevraagd en ongevraagd advies over zaken als officiële stukken, maar ook over problemen (van persoonlijke aard) binnen het bestuur en zaken over de vereniging die ons of leden opvallen.

Wat kan jij?

Loop je ergens tegenaan binnen de vereniging? Heb je goede ideeën of valt iets je op? Laat het ons weten, dan koppelen wij dit (anoniem) terug aan het bestuur. Je kunt ons altijd persoonlijk aanspreken of e-mailen.

Wil jij ook in de RvA?

Dat kan! Voor volgend jaar zijn we op zoek naar 2 à 3 enthousiaste VOCUS-leden die ons team willen versterken! Een plek in de RvA heb je in principe voor twee jaar, zo wisselt de helft van de RvA elk jaar. Op deze manier wordt de continuïteit gewaarborgd en zorgt de doorstroom voor frisse inzichten.

Ben jij een luisterend oor, geef je graag advies, ben je kritisch op officiële stukken of gewoon geïnteresseerd? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur uiterlijk vrijdag 7 juni 23:59 uur je motivatiebrief naar rva@svvocus.nl. In deze brief zien we graag je motivatie, relevante ervaringen en ideeën voor VOCUS in terug. Als we je motivatiebrief hebben ontvangen nodigen we je per e-mail uit voor een sollicitatiegesprek. De sollicitaties zullen plaatsvinden van 11 t/m 14 juni. Maandagavond 17 juni krijg je te horen of je ons team gaat versterken!

Als je nog vragen hebt, schiet ons vooral aan!